2777
2789
عنوان

بچه ها روغن مار اصل اصل دارم

3392 بازدید | 34 پست

فروش اینترنتی،صددرصد اصل

G:
😊 😊:
خواص: ترمیم کننده مو ضخامت دهنده ی مو جلو گیری از ریزش مو جلو گیری از سفید شدن مو برطرف کردن ریزش مو برطرف کردن خارش مو شدت دادن رشد مو براق کننده ی مو نرم شدن مو ابرسانی کامل مو تغذیه سالم مو  ماسک قوی برای تقویت مو  احیا کننده ی مو باز سازی ساقه مو ،رویش و رشد قطعی مجدد مو(تمامی خواص برای موژه و ابرو هم میباشد)

😊 😊:
تسکین دهنده ی سر درد درمان مریضی صرع میگرن سینوزیت میگرن تومور مغزی و ....

😊 😊:
ناخن:رشد کامل ناخن برطرف کردن شکنندگی ناخن بافت سازی جدید ناخن برطرف کردن پوست پوست شدن ریشه و پوست دور ناخن  جلو گیری از پودر شدن بافت ناخن و ....

از کجای مار میگیرین این روغن؟

عزیزم بیا تاپیکم در مورد افزایش درامد در بورس و طلا و...همفکری میکنیم

اگه پیشنهادی داری بگو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4723537/راه-های-افزایش-سرمایهدوستان-بیاین-همفکری-کنیم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مررررسی قبلا عضو بودم رمزم یادم رفت جدید زدم🥰

چطور میتونی اطمینان بدی که اصل است

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

[QUOTE=147149252]چطور میتونی اطمینان بدی که اصل است[/QUOTE

مگه از جای دیگه خرید میکنی چیزی برا اعتماد میدن بهت؟؟؟؟چیزیه که خودمم مصرف کردم واقعا عالیه،میتونی کوچیکشو تست کنی مطمئن باش مشتری میشی روغن مار از هند میاد با چند روغن دیگه ترکیب میشه برا خسایت نداشتن تاثیراتش عالیه

[QUOTE=147149252]چطور میتونی اطمینان بدی که اصل است[/QUOTE مگه از جای دیگه خرید میکنی چیزی برا اعتم ...

وااااااا

اخلاق نداریا؟؟؟؟

فروشنده باید بتونه به نوعی اطمینان ایجاد کنه...

در ابن مورد تلاش که نمیکنی هیچ، حمله هم میکنی به مشتری ای که ازت اطمینان میخواد؟!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وااااااا اخلاق نداریا؟؟؟؟ فروشنده باید بتونه به نوعی اطمینان ایجاد کنه... در ابن مورد تلاش که نمی ...

والا من عادی جواب دادم حمله نکردم عزیزم🌺 اطمینان از نظر شما چیه؟