2777
2789
یکی از اقوام نزدیک من خانمی حدودا 60 ساله هست. ایشون و خانواده شان خیلی هم مومن هستن ،حتی زمان شاه هم چادر سرشون بود. خلاصه ایشون دبیری قبول میشن.همه خواستگارا هم رد می کرد چون می گفتن زیاد مومن نیستن تا سنشون میشه 28 سال. یه خواستگار میاد که ارتشی هست 15 سالم از ایشون بزرگتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه ایشون میگن اگر گوش می خوای باید گوشواره هم بخوای. من با مادر و برادر و خواهرم زندگی می کنم. ولی سعی می کنم زندگی خوبی برات بسازم خلاصه خانم قصه ما قبول می کنه
نکته اش اینه که برادر خواهر و شوهر خواهرش هر دو ناشنوا هستند الانم طفلیا دو تایی نا بینا شدن. همسر این فامیل ما از بس دست و دلباز هستند همه فامیلاشون از شیراز اومدن خونشون تا درس بخونن، اکثرا هم پزشکی و دندان پزشمی
البته این آقا یه برادر بزرگتر هم داره که بچه هاشو فرستاده خارج الانم 4 تا خونه تو تهران داره ولی هیچ کمکی نمیکنه هیچ، دایم هم سرباره. با خانومش میان چند هفته خونه اینا می مونن