اوایلش همچی خوب بود تا کم کم دخالتای خانواده و خالمو مادربزرگم شروع شد اونم مرد بدی نبود اونم ۱۹ سالش بودو سنی نداشت دهن بین بود .چندبار تو عقد خواستم جدا بشم نشد حتی یبار یک ماه قهربودمو خونه بابام که مامانم مارو اشتی داد.عروسی کردیم بعد از ۳سال عقد خونه پدرم زندگی میکردیم دوطبقه خونه داشت من تویه طبقش بودم.دخالتا دیگه تموم شد سرشونن دیگه توکارخودشون رفته بود ولی مشکلایه دیگه پدیدار شد.نازایی
اوایلش همچی خوب بود تا کم کم دخالتای خانواده و خالمو مادربزرگم شروع شد اونم مرد بدی نبود اونم ۱۹ سال ...
خب ادامش🥺
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
ازاول جلو گیری نمیکردم.بچه دوسداشتیم اما نشد این دکتر اون دکتر دیدیم نه نمیشه چون من پریودمم ازاول نامنطم بود همه فکر میکردن تقصیر منه من مشکل دارم در صورتی که دکتر میگفت نازایی بی دلیل.ناگفته نماند که ازمایش اسپرمم داد خوب بود اما رفتیم بیمارستان بزرگ توتهران صارم اونجا ازمایش دیگه گرفتن گفتن هم حرکت اسپرم ضعیفه من تخمدون من زخیمه نمیدونم ولی دکتر اونجا گفت میشید نازایی بی دلیله اما من چون تحمل نداشتمو عجور بودم ۳بار ای یو ای کردم.و اخرم ای وی اف