2777
2789
عنوان

قد و وزن نوزاد ۲ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 5182 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شیرخشک میدم .اینقد دلم گرفته ناراحتم عصری خواهرم اومده بود میگه شیرخشک همش باده بعدا ک قط ...

وا اصلا من دیدم اصلانم لاغر نشده بچه وزن میگیره چون تو شیر خشک تموم ویتامینا هست

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
دوبرابر منظوراینکع تو هرماع دو کیلو یا یک کیلو چاق باید بشه بچه

تو کارت بهداشت که زده 600گرم در ماه اضافه کنه .دو کیلو درماه زیاد بشه ک اخرش میترکه😂 یکسالگی باید 3برابر وزن تولد باشه .تو دوماهگی دوبرابر بشه اینو نشنیده بودم

منم شیرخشک میدم .اینقد دلم گرفته ناراحتم عصری خواهرم اومده بود میگه شیرخشک همش باده بعدا ک قط ...

این حرفا چرته من بچم شیر خشکی بوده تا یه سالم بیشتر ندادم الان ۲۰ ماهشه نزدیک ۱۳ کیلوئه با قد ۹۸. درشت و قد بلند مثل بلبل حرف میزنه و شیطونه‌ .استخواناش محکمه سفت خودشو نگه میداره واسه هر بازی یا موقعیتی ۱۰ ماهگیم مستقل راه رفت. بچه داداشم شیر مادر میخورد شیر زن داداشم غلیظ و سفت بود الان همساله دخترمه. ضعیف و لاغر حرف زدنشم کلمه ایه قدشم کوتاه مونده باید هورمون درمانی شه

روانشناسی کودک
این حرفا چرته من بچم شیر خشکی بوده تا یه سالم بیشتر ندادم الان ۲۰ ماهشه نزدیک ۱۳ کیلوئه با قد ۹۸. در ...

منم ب بچه اولمم شیرخشک دادم ماشالا همه چیش نرماله .ولی این همش فک میکنم شیرخشکش خوب نیس نان میدم میترسم عوضم کنم بهش نسازه یا اسهال شه