2777
2789
عنوان

کیا تو باردارای عفونت ادراری شدید داشتن و خوب شدن چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 29537 بازدید | 58 پست
وای یادم ننداز حاملگی رو 😥خدا بهت کمک کنه که بسلامتی بگذرونی

ممنون عزیزم برام‌دعاکنید به زایمان که دارم نزدیک میشم هر روز داره استرسم بیشتر و بیشتر میشه😥😥😥

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
کرن بری قرص هست؟

من من بیچاره از عفونت ادراری سه ماه قشنگ استراحت مطلق شدم باعث شده بود دردام شروع بشه چه مکافاتی کشیدم دقیقا هم ماه ۷بودم دارو همچی خوردم کارم به آمپدل پرولوتون کشید از درد آب پرتقال طبیعی خیلی خوردم یعنی شبا قبل خواب وسط خواب هرچی فکرکنید آب پرتقال خورردم و لیمو شیرین دارو مم همین سفکسیم بود با کرم تریامسیلون که بزنم یه کوچولو روی مجرا ادرارم توی یه ساعت بازور ۴تا لیوان آب میخوردم خداروشکر بخیر گذشت برام ولی دلم برا اون روزا هم تنگ شده 

😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم برام‌دعاکنید به زایمان که دارم نزدیک میشم هر روز داره استرسم بیشتر و بیشتر میشه😥😥😥

ن بابا استرس واسه چی ,زایمان یعنی رهاییییی 😁😅

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

من من بیچاره از عفونت ادراری سه ماه قشنگ استراحت مطلق شدم باعث شده بود دردام شروع بشه چه مکافاتی کشی ...

آها آره من با آنتی بیوتیک قرص ویتامین سی هم میخوردم دکتر میگفت عفونت رو از بین میبره...واقعا دلت تنگ شده؟...من حامله میبینم نفس راحت میکشم که خدایا شکرت جای اون نیستم😬

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

من من بیچاره از عفونت ادراری سه ماه قشنگ استراحت مطلق شدم باعث شده بود دردام شروع بشه چه مکافاتی کشی ...

با اون قرصا مشکلی واسه نی نی پیش نیومد الان چندوقتشه بچت خوبه؟من شاغل هم هستم صبح زود باید پاشم برم سرکار شب هم‌خوب نمیخوابم بخاطر عفونته😓😓

ن بابا استرس واسه چی ,زایمان یعنی رهاییییی 😁😅

زایمانم خیلللی وحشتناک بود زیاد دردکشیدم ...میخام سز کنم اگه دکترم بالاخره اوکی بده😥

آها آره من با آنتی بیوتیک قرص ویتامین سی هم میخوردم دکتر میگفت عفونت رو از بین میبره...واقعا دلت تنگ ...

نه عزیزم دلم برا عزیز بودن تنگ شده الانم هستم ها ولی اون موقع رو سر همه بودم ۴ماه ویار داشتم مادر همسرم برام غذا آماده میکرد چون همش زیر سرم بودم تا امدن نفس بکشم کلیه هام عفونت کرد شدن استراحت مطلق دوباره کارام افتاد گردن مادرشوهرم و جارییم و همسرم خدایشش چیزی برام کم نمیذاشتن یه پا حاکم بودم الانم دوباره مریض احوالم یجورایی وبال گردن بقیه هستم 

😭

دکترم اولش بهم گفت میتونی آمپول بزنی روزی دوتا🙄گفتم نه بعدش برام دارو نوشت حالا شاید اینسری امپول بنویسه بخاطر کرونا نمیخواستم هر روز هی پاشم برم کلینیک درمانگاه اینا😥

با اون قرصا مشکلی واسه نی نی پیش نیومد الان چندوقتشه بچت خوبه؟من شاغل هم هستم صبح زود باید پاشم برم ...

نه خداروشکر سالم سالمه الان روی پامه فسقلی الان اول ۵ماهگی هستش آهان نه من خانه دار بودم چون یه زایمان بد و ناموفق هم داشتم واسه همین استراحت مطلق شدم تا روز زایمان 

😭
دکترم اولش بهم گفت میتونی آمپول بزنی روزی دوتا🙄گفتم نه بعدش برام دارو نوشت حالا شاید اینسری امپول ب ...

من آمپولم آمپول عفونت نبود واسه جلوگیری از زایمان زود رس بود چون دردام باعث انقباض میشد عزیزم

😭
نه عزیزم دلم برا عزیز بودن تنگ شده الانم هستم ها ولی اون موقع رو سر همه بودم ۴ماه ویار داشتم مادر هم ...

خدا بهتون سلامتی بده... وای نه هیچی بدتر از این نیست آدم نیازمند دیگران بشه واسه کاراش منکه سختمه بخدا فقط هم‌مامانمو دارم واسه کمک اونم دوسندارم هی اذیت بشه

نه خداروشکر سالم سالمه الان روی پامه فسقلی الان اول ۵ماهگی هستش آهان نه من خانه دار بودم چون یه زایم ...

خداحفظش کنه فسقلتونو😍پسر یا دختر؟

خدا بهتون سلامتی بده... وای نه هیچی بدتر از این نیست آدم نیازمند دیگران بشه واسه کاراش منکه سختمه بخ ...

منم مجبور بودم چون اولا بخاطر حالت تهوع فشارم اکثرا ۸روی۵اینا بود پامیشدم با سر میخوردم زمین سرم تو دستم بالا میاوردم افتضاح بودم بعدشم بخاطر مشکل عفونت احتمال زایمان زودرس داشتم بازم مجبور بودم بقیه کمکم کنن آخه من دوسال قبلش یه بچه ماه ۹بارداریم از دست دادم دیگه همه حواسشون به من بود 

😭
منم مجبور بودم چون اولا بخاطر حالت تهوع فشارم اکثرا ۸روی۵اینا بود پامیشدم با سر میخوردم زمین سرم تو ...

منم اوایلش همش فشارم میفتاد و تهوع تا اول ۵ماهگی داشتم‌ الانم همش احساس سنگینی میکنم و زور شکمم‌نمیکنم سوزش معده دارم حالاهم عفونت ادراری تازشم یه دونه های ریزی تو شکم و بازوهام دراومده اینقددده میخارن کلافم‌کردن 🤦‍♀️کلا بارداری خوبی نبودش وای سردختر اولم اصلاااا جز یه سوزش سردل دیگه هیچی نداشتم