خب تکرر ادرار دارم بعدشم هر وقت میرم چندقطرست باز پامیشم احساس میکنم دارم و میشینم همینطور قطره ای میاد بعضیام خارش دارن ولی من ندارم.تو هفت ماه هم کلا بهداست میگه انجام بدین با اون ازمایش قند دادم
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
من از اول تا اخر بارداری عفونت داشتم و درمان خانگی انجام ندادم سفکسیم مصرف میکردم البته با تجویز پزشک،یه بارم ک خیلی شدید بود بستری شدم،بخاطر عفونت ب خودت استرس وارد نکن ک خود استرس از عفونت واست خطرناک تره،مایعات زیاد مصرف کن انگور سیاهم واسه عفونت خیلی موثره،مامان بزرگم میگفت بچت قد بلنده پاش ب مثانت فشار میارع و باعث عفونت میشه
آره قرصشم هست ولی به نظرم بگرد خود زغال اخته رو ببین پیدا میکنی,اگه خواستی قرص بخوری با دکترت مشورت کن,و درنهایت به نظرم همزمان به ارولوژ مراجعه کن اونا بهتر عفونت رو کنترل و درمان میکنن ولی حتما پیگیری کن چون خدای نکرده زایمان زودرس میاره
چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...
به هیچ عنوان داروی سر خود مصرف نکن دوستانی که اسم داروهاشونو میگن خیلی کار خطر ناکی میکنن چون هر ماه بارداری با ماه بعدش فرق میکنه شاید تو این ماه نباید دارویی مصرف شه هیچ وقت تجویز خودتون رو به بقیه نگید مخصوصا تو بارداری که با یه سهل انگاری خدایی نکرده جنین ممکنه آسیب ببینه دوست عزیز برو دکتر اگه لازم بود بهت دارو میده
من از اول تا اخر بارداری عفونت داشتم و درمان خانگی انجام ندادم سفکسیم مصرف میکردم البته با تجویز پزش ...
یعنی از اول بارداریم تا الان احساس میکنم بچه تو مثانمه همش همین پایینه اینقددددم وول میخوره و لگد میزنه که نگو بخدا موندم توش🙄بچه اولم اصلا اینطور نبود
به هیچ عنوان داروی سر خود مصرف نکن دوستانی که اسم داروهاشونو میگن خیلی کار خطر ناکی میکنن چون هر ماه ...
دکتر رفتم تازه بعد از داروها که تموم شده باید از بدمدوباره برم پیشش خواستم ببینم دوستان با چیا خوب شدن از تجربشون استفاده کنم بخصوص تو خوردنیا ببینمچی بخورم خوبه