2777
2789
عنوان

کیا تو باردارای عفونت ادراری شدید داشتن و خوب شدن چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 29537 بازدید | 58 پست
از کجا فهمیدی عفونت ادراری داری

خب تکرر ادرار دارم بعدشم هر وقت میرم چندقطرست باز پامیشم احساس میکنم دارم و میشینم همینطور قطره ای میاد بعضیام خارش دارن ولی من ندارم.تو هفت ماه هم کلا بهداست میگه انجام بدین با اون ازمایش قند دادم

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
تو رو خدا بگید چکارکنم دکترم سفکسیم و قرص مترونیدازول داد تمومشون کردم ولی خوب نشدم😥داغونم 

خیلی وقتا با یه دوره خوب نمیشه,مثل من که چند ماه درگیرش بودم

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم,یه ماه کامل آنتی بیوتیک لازم داشتم بعدشم هر هفته آز میدادم که عود نکرده باشه,زغال اخته برای ...

کرن بری قرص هست؟

من از اول تا اخر بارداری عفونت داشتم و درمان خانگی انجام ندادم سفکسیم مصرف میکردم البته با تجویز پزشک،یه بارم ک خیلی شدید بود بستری شدم،بخاطر عفونت ب خودت استرس وارد نکن ک خود استرس از عفونت واست خطرناک تره،مایعات زیاد مصرف کن انگور سیاهم واسه عفونت خیلی موثره،مامان بزرگم میگفت بچت قد بلنده پاش ب مثانت فشار میارع و باعث عفونت میشه

کرن بری قرص هست؟

آره قرصشم هست ولی به نظرم بگرد خود زغال اخته رو ببین پیدا میکنی,اگه خواستی قرص بخوری با دکترت مشورت کن,و درنهایت به نظرم همزمان به ارولوژ مراجعه کن اونا بهتر عفونت رو کنترل و درمان میکنن ولی حتما پیگیری کن چون خدای نکرده زایمان زودرس میاره

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

دارو مصرف نمیکنم لباس زیر نمیپوشم هفته ای یکبار با ژل بهداشتی خودمو میشورم هرروز حموم میرم شورتم بپو ...

دکتر ب من گفت ژل بهداشتی خودش باعث عفونت میشه چون میکروبای خوبی هم ک باید باشن رو از بین میبره زود ب زود نباید استفاده کنی

به هیچ عنوان داروی سر خود مصرف نکن دوستانی که اسم داروهاشونو میگن خیلی کار خطر ناکی میکنن چون هر ماه بارداری با ماه بعدش فرق میکنه شاید تو این ماه نباید دارویی مصرف شه هیچ وقت تجویز خودتون رو به بقیه نگید مخصوصا تو بارداری که با یه سهل انگاری خدایی نکرده جنین ممکنه آسیب ببینه دوست عزیز برو دکتر اگه لازم بود بهت دارو میده 

من از اول تا اخر بارداری عفونت داشتم و درمان خانگی انجام ندادم سفکسیم مصرف میکردم البته با تجویز پزش ...

یعنی از اول بارداریم تا الان احساس میکنم بچه تو مثانمه همش همین پایینه اینقددددم وول میخوره و لگد میزنه که نگو بخدا موندم توش🙄بچه اولم اصلا اینطور نبود

دکتر ب من گفت ژل بهداشتی خودش باعث عفونت میشه چون میکروبای خوبی هم ک باید باشن رو از بین میبره زود ب ...

اره هفته ای یکبار دوهفته یکبار 

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم
آره قرصشم هست ولی به نظرم بگرد خود زغال اخته رو ببین پیدا میکنی,اگه خواستی قرص بخوری با دکترت مشورت ...

مرسی عزیزم از رهنمایی کاملتون😍

یعنی از اول بارداریم تا الان احساس میکنم بچه تو مثانمه همش همین پایینه اینقددددم وول میخوره و لگد می ...

وای یادم ننداز حاملگی رو 😥خدا بهت کمک کنه که بسلامتی بگذرونی

به هیچ عنوان داروی سر خود مصرف نکن دوستانی که اسم داروهاشونو میگن خیلی کار خطر ناکی میکنن چون هر ماه ...

دکتر رفتم تازه بعد از داروها که تموم شده باید از بدم‌دوباره برم پیشش خواستم ببینم دوستان با چیا خوب شدن از تجربشون استفاده کنم بخصوص تو خوردنیا ببینم‌چی بخورم خوبه