2777
2789

دارو چی مصرف کردین و درمان خانگی چکاری انجام دادین؟

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

تو رو خدا بگید چکارکنم دکترم سفکسیم و قرص مترونیدازول داد تمومشون کردم ولی خوب نشدم😥داغونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا بگید چکارکنم دکترم سفکسیم و قرص مترونیدازول داد تمومشون کردم ولی خوب نشدم😥داغونم 

سیر پوست بکن بدون اینکه زخمی بشه بزار ت واژنت صبح درش بیار زود زود خوب میشی

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

دارو مصرف نمیکنم لباس زیر نمیپوشم هفته ای یکبار با ژل بهداشتی خودمو میشورم هرروز حموم میرم شورتم بپوشم نمیذارم مرطوب بشه یا سریع عوض میکنم یا کلا نمیپوشم

مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادرخوبی برای دخترم باشم

یعنی ازبس شبا پاشدم رفتم دسشویی داغون شدم خواب ندارم همش احساس سنگینی و دسشویی دارم تو مثانم😓

من داشتم,یه ماه کامل آنتی بیوتیک لازم داشتم بعدشم هر هفته آز میدادم که عود نکرده باشه,زغال اخته برای درمان عفونت ادرار عالیه,کِرَن بری اسم انگلیسیشه داروخونه ها  هم دارن

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

من تو ماه هشت داشتم نیترو فورانتویین خوردم خوب شدم

دکترت داده بود اینو؟چند وقت خوردی چندساعتی یبار

عفونت ادرار خیلی مهمه و میتونه عواقب خیلی بدی داشته باشه چیزی نیست که بخوای با درمان خونگی درستش کنی حتما برو دکتر,احتمال خیلی زیاد نیتروفوزانتوئین بهت میده

چه کسی می گوید که گرانی شده است ؟ چه شرافت ارزان، تن عریان ارزان، آبرو قیمت یک تکه نان ،وچه تخفیف بزرگی خورده قیمت یک انسان...

یعنی ازبس شبا پاشدم رفتم دسشویی داغون شدم خواب ندارم همش احساس سنگینی و دسشویی دارم تو مثانم😓

سیر نذاریا بارداری خدایی نکرده ب پشیمونیش نمی ارزه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

اب فراوااانن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب