گل یخامو هرس سنگین کردم و بهش پیام دادم که میخواد یا نه .بعد گفت میخوامو صمیام میبرم الان سه روزه خبری ازش نیس منم شاخه های گل و تو پلاستیک ریختمو کنار گلهاست بیرونه.نه پیامی داده نه اومده خبری بگیره منم ذهنم خیلی درگیره این کاراشه و خیلی اعصابم خورده .با وجود اخلاقه گندش و قد بودنش خودمو کوچیک کردم و حالام محل نمیده امروزم صدای خودش و خواهرش و بچه هاشون خونه مامانش که فوت شده میومد از حیاط به هم راه داریم .شما باشی چیکار میکنی؟من نرفتم اونور با وجودی که صداشون میومد .دلم میسوزه که انقدر خوبی میکنم و اخرم انگ بدجنسی بهم میزنن .دیروز صبح میوه اوردم که باشوهرم بخوریم دخترم رو مبل یه ادا و اطفارایی از خودش درمیاورد مثلن میزد تو سر خودش که میوه بهش ندیم شوهرم با خنده گفت مث مامانش بدجنسه منم بغض کردم و بلند شدم از پیشش و میوه نخوردم اومد دنبالم و معذرت خواهی کرد و گفت شوخی کردم گریم گفت و کلی گریه کردم از این حرفش .میخواستم برم شاخه ها رو بدمشا ولی گفتم با خودم عزت نفسم خوب چیزیه وقتی اون حتی نمیاد بگه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊