2777
2789
نهه جذاب نیست یه جوریه

ارع تقلید از سریال پدره

و کلا خیلی ابکیه

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر از گات؟ اقا دمت گرم بگوووو

ارع 

عاشقونه و فانتزی و جدید سریال آخرین ماموریت فرشته عشق ، خیلی قشنگ و عاشقونس و آبکی نیس اصلا ،،،،،،

ژانر درام، خون آشامی و تاریخی و عاشقونه سریال دانشمند شبگرد عاااالیه من حاضرم دوباره برم ببینمش،،،،،

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^
استاد ماله کشی میشه توضیح بدی یعنی چی دقیقاااا

جسارت نشه ما شاگردی بیش نیستیم

به نظر من این سریال خیلی از واقعیتای تلخ و ریشه ای رو ساده سازی میکنه. مثلا توی داستان یه آقازاده فاسد و تابلو هست و در مقابلش یه آقازاده سالم و باشعور

ولی در واقعیت یه لشگر آقازاده فاسد با ظاهر موجه داریم که اون معدود آدمای دلسوز از پسشون برنمیان... این جنگ نابرابر پول و قدرت اصلا در حدی که این سریال نشون میده ساده و سطحی نیست.

بعدم مساله پرستو که با گول زدن یه آقازاده مجرد و سالم از طرف خرابکارا تصویر شده. در حالیکه خیلی از مواردی که این پرستوها توی سالهای اخیر به دام انداختن آدمای متاهل بودن و گول زننده هام لزوما خرابکار نبودن...

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
جسارت نشه ما شاگردی بیش نیستیم به نظر من این سریال خیلی از واقعیتای تلخ و ریشه ای رو ساده سازی م ...

عشق دلمی مرسی از توضیحاتت

فدای تو داشتم باهات شوخی میکردم

من این فیلم رو ندیدم فقط باهات شوخی کردم قشنگم😘😘😘😘😘

عشق دلمی مرسی از توضیحاتت فدای تو داشتم باهات شوخی میکردم من این فیلم رو ندیدم فقط باهات شوخی کردم ...

تو روحت خب یه ایموجی میذاشتی  

برگام ریخت گفتم این از طرف برادرا اومده منو ببره کهریزک  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
😅😅😅😅😅 حلالم کن تو رو خدا تف توی روحشون با این فیلمهاشون

حلالی عشقم

خودمم حسابی خندیدم

ولی آره تف تف تف با قاقالیلی اوسگولمون کردن استــــــــــــــــاد