2777
2789
عنوان

یه دنیا دلم گرفته...... 💔

81 بازدید | 10 پست

اخه یعنی چی خداوکیلی انصافه از پارسال همین موقع که افتادیم رودور بد بیاری دوتا سقط مستاجری وبدون ماشین بودن هزارحرف وسخن تحمل کردن 

خودم وشوهرم به هزار در زدیم پس چرا درست نمیشه پس کی میشه یه نفس راحت کشید؟؟؟خستم خدایا میدونم کفره ولی کاش تموم بشه.....یا مشکلات یازندگیم😔😭

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان یه دل سیر گریه کردم ..خیلی مرگ اطرافمون داره می چرخه..ای خدااااا...از کجا معلوم در کمین منم نباشه؟؟..نمیدونم انگار ترسیدم خیلی ترسیدم ..

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂
منم الان یه دل سیر گریه کردم ..خیلی مرگ اطرافمون داره می چرخه..ای خدااااا...از کجا معلوم در کمین منم ...

انشالله به خیر بگذره گلم

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

دعامیکنم برات عزیزم .

نمیخام نصیحت کنم فقط میخوام یه کوچولو یاداوری کنم که درسته همه مشکلات و نیازهایی داریم اما خوشی ها امیدها خنده ها وخاطرات خوبو ازیادنبریم وتلاش همراه باتوکل واسه هدفامون داشته باشیم.

دعامیکنم برات عزیزم . نمیخام نصیحت کنم فقط میخوام یه کوچولو یاداوری کنم که درسته همه مشکلات و نیازه ...

ممنون عزیزم دیگه خسته شدم توروخدا دعام کن حداقل فشارا کمتر بشه

منم الان یه دل سیر گریه کردم ..خیلی مرگ اطرافمون داره می چرخه..ای خدااااا...از کجا معلوم در کمین منم ...

منم امروزخیلی بهش فکرکردم چون خیلی مریضم دیدم نباید هیچی وبزرگ کنم والکی غصه بخورم سلامتی چقدر خوبه خدایا ...