2777
2789

اقاااا این بار صدمه دارم میگم یه راهکار بدید بحثو نبرید تو حاشیه

من امتحانش کرد رفوزه نشد

بعد وقتی فهمید منم خیلیییی ناراحت شد

2روزه خیلی سردیم

وحشی شدیم

دلمم نمیخاد خودمو کوچیک کنم بگم ادم شو وحشی

چهه کنمممم ای دلبرای با تجربهههه  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

سینگلم ولی دلیل نیس بی تجربه باشم😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمدونم والا من از این کارا نکردم تالا😐

چرا من اینقد بدبخت شدم حالا تا 2 روز پیش همه امتحان میکردنااا سردم میشدننن   

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
سینگلم ولی دلیل نیس بی تجربه باشم😐

خو تجربه هاتو رو کنننن دلبر با تجربه سینگل   

هیچوقت عشقتون رو با پول و جنس مخالف امتحان نکنید توقع نداشته باش به این زودی آشتی کنه الان خیلی دلخو ...

پریروز اشتی کرداااا

ولی باز انگار دلش پره  سردههههههه