2777
2789
عنوان

بچه هاایاکارکردن برامادرشوهر وظیفس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 128 پست

نه بابا من سالی دوبار میرم خونشون شهرستانه بیشتر میرم میگردم اگه هم باشم خودش مثل پروانه دورم میچرخه نمیذاره کار کنم چون عروس اولم و شوهرم رو بینهایت دوست داره میگه فقط با جواد خوش باشید من خوشیتون رو ببینم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جوری میکنم که انگار منت میذارم سرش البته چیزی نمیگما

الان رفته مسافرت مام خونه ش مهمونیم دیگه انقد کثیف بود همه جا با شوهرم تمیز کاری کردیم یه کم خونه شونم دو طبقه س بزرگ😑 انقد گفتم وای خسته شدم وای پام وای کمرم شوهرم هزار بار ازم تشکر کرده خخخ

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

اصلا وظیفه نیس لطفه,ولی به نظرم وقتی برای وعده غذایی آدم میره باید کمک کنه در حد شستن ظرف وگرنه بی احترامیه

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
کار کردن واسه مادرم وظیفه نیست چه برسه به مادر شووور 😏😏😏😏😏 والا اونم مادر شوهره سالم حالا اگه م ...

😂😂😂

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍