2777
2789
عنوان

بچه هاایاکارکردن برامادرشوهر وظیفس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 128 پست
یاخود خداااا....ما هفت پشت عریبه هم بیاد خونمون هیچ نمیگیم...حالا در یخچالو باز کنی مگه چی میشه...جا ...

دقیقا همین کارو میکنم میرم میشینم به هیچی دست نمیزنم فقط ظرفارو میشورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂اگ مثل خودمی چرا ک ن  ولی  اصلا با  جاریم  اینجوری  نیس

من که متاهلم شوخی کردم عشقم  

ولی پس خوبی از طرف تو هم هست که اونم خوبه ,جاریت احتمالا باهاش بده که اونم اینجوری نیس باهاش

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

نه اصلا اصلا وظیفه نیست اصلا به عروس چ ربطی داره اصلا رو نده تجربه کردم که میگم رو نده رو نده رو نده

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
چرا کفریه؟خب  مثل بزنم من الن باردارم ب سختی دوماه کارامو میکنم ولی تزاشتم برا کسی مزاحمت ایجاد ...

میگه میاد خونمون کار نمیکنه.. میرم خونشون نمیزاره کار کنم.. گفتم نظرش باشما فرق داره بهرحال رفتارش اینه.. ولی خوشم اومد

من که متاهلم شوخی کردم عشقم     ولی پس خوبی از طرف تو هم هست که اونم خوبه ,جاریت احتمالا ...

😂😂😂

ن ببین جاریمم بد نیس ولی ب پای منم نمیرسه 

س تا از دختراش از قوم شوهرش ازدواج کردن یکی از پسراشم از قوم شوهرش (مادرشوهرم رو  میگم)

گفت دیدم دارم تنها میشم گفنم یکی از  اقواممو‌بیارم میگفت اصلا خاهرای شوهرم‌راضی نمیشدن حالا  جوووری شده ک میگن ای کاش‌ عروس بزرگ مثل کوچیکع بود

خاهر شوهرامم میگن ای کاش معرفتی  ک تو داشتی اونم داشت😔😂😂😂

😂😂😂 ن ببین جاریمم بد نیس ولی ب پای منم نمیرسه  س تا از دختراش از قوم شوهرش ازدواج کردن یکی ...

با مادر شوهرت فامیلی؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
با مادر شوهرت فامیلی؟

اره میشه دختردایی مامانم 😊

هرموقع ی کاری براش میکنم پیش همه میگه بردارشوهرم ک مجرده پیاز داغشو بیشتر میکنه 😂😂😂خیلی دوسش دارم بردارشوهرمو خیلی  باهام پایس 

خیلی کم روهس  ی سری جاریم ب همسرش گفت چرا محمداینقدر با فلانی(من)گرمه ولی بامن حرف نمیزنه😐😂😂کلا اینا طرفدارمادرشون بیشتر هستن

چند سال دیگه هممون مادر شوهر میشیم . مادرامونم مادر شوهر هستن ،همشون لنگه هم هستن !!!!!!!!!

خخخخخ آری اگه بد باشن

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم