2777
2789

دوستان من پیش این خانم رفتم علی رغم تعریف هایی که از ایشون میشه به شدت پولکی هستن

با توجه به تبلیغاتی که توو اینترنت براشون بود رفتم برای درمان زگیل تناسلی 

جلسه اول که کرایو کردن و پول خیلی زیادی گرفتن نگفتن پودوفیلین هم استفاده کنم که با یک جلسه درمان بشم

گفتن زخم دهانه رحم هم داری که اگر با دارو خوب نشی باید فریز شه 

جلسه دوم ویزیت گفتن زخم دهانه رحمت رو چون فریز کردم خوب شده!!!!گفتم خانم دکتر شما فریز نکردین!گفتین اگر خوب نشدی!!خلاصه جلسه دوم کرایو رو برای زگیل ها انجام دادن اینبار گفتن حالا پودوفیلین هم بزن!

بعد از دو هفته مراجعه کردم گفتن خوب خوب شدی برو ۶ماه دیگه بیا!گفتم من هنوز ضایعات رو برجستگیشونم حس میکنم گفتن نه این واسه پوستته!

یک ماه بعد چون دیدم هنوز جای زگیل ها برجسته و قهوه ای رفتم برای معاینه گفتن ا نرفته زگیلات بیا باز کرایو!گفتم شما گفتین خوب شدی!!!گفت حالا که نشدی!در حالیکه به من گفته بود برو ۶ماه بعد بیا!

من اینبار به حرفش گوش ندادم اومدم خونه سه روز پودوفیلین استفاده کردم و جای زگیل ها هم کنده شد و رفت!

دوستان برای این بیماری به پزشکان بیمارستان صارم یا رازی مراجعه کنید …ایشون کاسب هستن نه درمانگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال پیش ایشون رفتم  وزایمان هم باایشون انجام دادم  دکتر فوق العاده پولکی بی وجدان بی ...

ساعت 6 به من وقت داد درست 8 و نیم نوبتم شد رفتم تو حوصله نداشت حرف بزنه انگار دعوا داشت میگه باید فریز کنم خب من تا حالا اینکارو نکردم سوال کردم حوصله نداشت توضیح بده فقط تند تند مینوشت 

خب منم اینهمه ساعت نشستم اون بیرون از وقتم گذاشتم دلیل نمیشه واسم وقت نذاری 

من که راضی نبودم و جواب سونوم نمیبرم اونجا 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

من ک پیش خانم دکتر عاطفه الهویی نظری برای زیگل تناسلی رفتم و نتیجه گرفتم ازشون واقعا راضیم با کرایو ک انجام دادن برام همه ضایعه ها ازبین رفتن و دیگ برنگشتن الانم قرص تقویت ایمنی مصرف میکنم خداخیرشون بده دکتر منصفی هستن من خیلی دکتر رفتم تا اینکه از خانم دکتر الهویی نظری نتیجه گرفتم فقط 

برای زگیل تناسلی رفتم پیش دکتر زنان خانم دکتر عاطفه الهویی نظری بعد از 10جایی که رفته بودم و نتیجه نگرفتم 

خانم دکتر با کرایو ک انجام دادن برام الان دیگه زگیل ها برنگشتن و چندماه راحت شدم واقعا خداخیرشون بده

خانم دکتر عاطفه الهویی نظری توزمینه زگیل تناسلی عالیه کارشون من بعد از کلی دکتر ایشون رو پیدا کردم و با یک جلسه کرایو زگیل هام ازبین رفتن و الان ایمنی بدن رو دارم میبرم بالا و باید تست پاپ اسمیر و اچ پی وی بدم ببینم ویروس ازبین رفته یا نه 

زگیل تناسلی داشتم رفتم پیش دکتر عاطفه الهویی نظری واقعا کارشون خوب بود و درمانم نتیجه داشت انشالله که جواب تست ام بیاد و منفی بشه

البته خانم دکتر گفتن 6ماه تا 2سال ویروس هستش ولی خب دارم ایمنی بدن رو میبرم بالا ولی زگیل هام ازبین رفتن

تزریق چربی به واژن عالیه واقعا خیلی تغییر ایجاد میکن و اعتماد به نفس ایجاد میکن من ک خیلی راضیم و پیشنهاد میکنم به خانومای عزیز 

دکتر من عاطفه الهویی بودش و خیلی دقیق انجام دادن کاملا قرینه

سلام عزیزم  من اکثر دوستام ناراضي بودن ولی من انجام دادم واقعا راضیم خیلی خوب شده و بنظرم باید تو انتخاب دکتر دقت کنید دکتر من عاطفه الهویی نظری بودش خیلی از عملم راضیم واقعا تغییر احساس میکنم تو رابطه

با سلام .خواهش میکنم گول تبلیعات و نظراتی که معلوم نیست کی نوشته رو نخونید .این دکتر داره کلاهبرداری میکنه با استفاده از شرایط روحی که دارید و میرید مطب قشنگ همه رو تیغ میزنه .اگه کسی باور نمیکنه اون قرصی که برا همه برای تویت سیستم ایمنی به قیمت 800هزارتومن میده بیرون قیمت کنید حداقل 200 هزارتومن داره گرونتر میده حالا بماند گه الکی نمونه برداری و...رو توصیه میکنه