2777
2789
با سلام .خواهش میکنم گول تبلیعات و نظراتی که معلوم نیست کی نوشته رو نخونید .این دکتر داره کلاهبرداری ...

عزیزم منم اون قرص رو گرفتم ولی بیرون اصلا پیدا نمیشه  الکی قیمت میدن داروخانه ها بعد میگن نداریم حتی من از سایت هم میخاستم بخرم ناموجود بودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پیش دکتر عاطفه نظری برای اچ پی وی رفتم و درمانوبرام شروع  کرد با کرایو و قرص تقویت ایمنی ،نتیجه گرفتم ازشون واقعا دیگه ضایعه هام برنگشتن و چندماه یکبارم میرم چکاپ پیششون خداخیرش بده راضیم ازش

سلام تازه ج ازمایشم اومده نوع پرخطر ۱۶ و ۵۹ گفتن باید بری کولپو همه جا زنگ زدم وقت نداشنن به مطب دکار نظری زنگ زدم گفتن بیا بتظرتون کارش حوب اهست چیکار کنم خیلی نگرانم من سنم ۴۳ ساله بنظرتون ویروس دفع میشه من زایده ندارم ولی خیلی ناراحتم که ویروسی شرم تو رو تدا بگین چیکار کنم کجا برم بچه کوچیک دارم زیاد نمیتونم خودم برم تحقیق تازه بهم گفتن واکسن گارداسیل بزنم بنظرتون بزنم؟

من ک پیش خانم دکتر عاطفه الهویی نظری برای زیگل تناسلی رفتم و نتیجه گرفتم ازشون واقعا راضیم با کرایو ...

سلام عزیزم میشه لطف کنی بگی چه داروهایی استفاده میکنید ممنون میشم ازت🥺

سلام عزیزم منو همسرم دچار این ویروس شدیم من با مراجعه پیش دکتر عاطفه الهویی نظری درمانم رو شروع کردم ایشون بعد از تشخیص برای من کرایو انجام دادن و داروهای تقویت ایمنی میخورم خداروشکر دیگه ضاییعه ای درنیوردم تا الان ممنونم ازشون

عزیزم منم این بیماری رو داشتم باکمک دکتر عاطفه الهویی نظری درمان شدم وخداروشکر الان فقط برای چکاپ میرم پیششون واقعا راضیم از نحوه برخورد و درمانش خانم دکتر کلی به من روحیه دادن هم حالم خوب شد هم بیماری hpvکه درگیرش بودم

دکتر عاطفه الهویی نظری تو زمینه زگیل تناسلی مهارت خیلی بالایی داره و من درمانم رو پیش خانم دکتر انجام دادم و واقعا نتیجه گرفتم ازشون و دکتر وپرسنلشون مهربون و دلسوز هستن اخلاقشونم عالیه