خانوم دکتر عاطفه الهویی نظری برای درمان زگیل تناسلی واقعا گزینه خوبی هستن من پیششون درمان شدم خداروشکر تستم منفی شده تایپ ۱۶بودم الان دیگه فقط برای چکاپ میرم پیششون
من پیش دکتر عاطفه نظری برای اچ پی وی رفتم و درمانوبرام شروع کرد با کرایو و قرص تقویت ایمنی ،نتیجه گرفتم ازشون واقعا دیگه ضایعه هام برنگشتن و چندماه یکبارم میرم چکاپ پیششون خداخیرش بده راضیم ازش
من پیش دکتر عاطفه نظری درمان شدم واقعا همیشه قدردان ایشونم که ارامش دوباره به زندگیم برگردوندن و خوشحالم از اینکه به این دکتر اعتماد کردم و نیتجه گرفتم
سلام تازه ج ازمایشم اومده نوع پرخطر ۱۶ و ۵۹ گفتن باید بری کولپو همه جا زنگ زدم وقت نداشنن به مطب دکار نظری زنگ زدم گفتن بیا بتظرتون کارش حوب اهست چیکار کنم خیلی نگرانم من سنم ۴۳ ساله بنظرتون ویروس دفع میشه من زایده ندارم ولی خیلی ناراحتم که ویروسی شرم تو رو تدا بگین چیکار کنم کجا برم بچه کوچیک دارم زیاد نمیتونم خودم برم تحقیق تازه بهم گفتن واکسن گارداسیل بزنم بنظرتون بزنم؟
سلام عزیزم منو همسرم دچار این ویروس شدیم من با مراجعه پیش دکتر عاطفه الهویی نظری درمانم رو شروع کردم ایشون بعد از تشخیص برای من کرایو انجام دادن و داروهای تقویت ایمنی میخورم خداروشکر دیگه ضاییعه ای درنیوردم تا الان ممنونم ازشون
عزیزم منم این بیماری رو داشتم باکمک دکتر عاطفه الهویی نظری درمان شدم وخداروشکر الان فقط برای چکاپ میرم پیششون واقعا راضیم از نحوه برخورد و درمانش خانم دکتر کلی به من روحیه دادن هم حالم خوب شد هم بیماری hpvکه درگیرش بودم
دکتر عاطفه الهویی نظری تو زمینه زگیل تناسلی مهارت خیلی بالایی داره و من درمانم رو پیش خانم دکتر انجام دادم و واقعا نتیجه گرفتم ازشون و دکتر وپرسنلشون مهربون و دلسوز هستن اخلاقشونم عالیه