2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من تا هفته پیش ۵تا بیبی چک منفی با سونوی منفی داشتم امروز بی بی چک زدم مثبت هست اخرین بار ۱ خرداد پریود شدم ....یعنی بنطرتون میشه تا هفته ۸ بارداری بیبی چکومنفی باشه یهو تو ۹ هفتگی مثبت نشون بده؟

استارتر ببخشید هجوم اوردم به تاپیکت😍😁

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

پسر منم همینه الان ماشاا ۳هفته جلوترم رشدش خوبه خیالت راحتت

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
طبق کدوم سونو به دنیا اومد پسرت ؟چند کیلو

الان پسردومم باردارم ۲۷هفته هستم تو سونو ۳۰ هفته نشونش میده.پسراولم طبق پریودی بدنیا اومد ۳۵۵۰

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792