2777
2789

شوهر من چند وقت بزور رفته آزمایش اونم کلی غر دعوا شنیدم تو راه امروز که گرفتم اومد از گوگل بخونم دنیا تو سرم خراب شد اصلان حرکت نداره تو رو خدا بگین من اشتباه خوندم نه الان عکس می زارم حالم خیلی بد بود الان آروم شدم هنوز خودش نمی دونه ولی هی میگفت من به تو گفتم همون دو سه ماه اول بریم دکتر تو گفتی دکتر گفته یه سال سعی کنید نشد بیایید بعدشم دیگه نشد بریم تا الان که دوسال سه ماه بچه می خوایییم نمی شه اینم جواب آزمایش که حرکت0درست مثل برادرشوهرم

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

تو روخدا شما بگین چطوری 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این چیزا بیشتر ارثیه .مثل اینکه به برادرشون رفته 

حالا چی میشه وااای

نگران نباش مرد هر مشکلی داشته باشه با دارو رفع میشه عزیزم خداروشکر مشکل از خودت نیست

هنوز معلوم نیست من آزمایش اینا ندادم

حالا چی میشه وااای

جواب وببر نشون بده هنوز درمانی شروع نشده چرا نا امیدی 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)
نگران نباش مرد هر مشکلی داشته باشه با دارو رفع میشه عزیزم خداروشکر مشکل از خودت نیست

من برعکسشو شنیدم

من ماه اول که باردارنشدم شوهرم فرستادم ازمایش.تقویتی باید بخوره.زینک سلن پلاس ویتامین ای کلومیفن.شوهرم ازاینامیخورد

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹