2777
2789

سلام اگه تجربه دارید میشه بگید که جوش ها و جای جوش های دوران بلوغ از بین میره یا نه و اگه از بین میره تو چه بازه ای از سن از بین میره؟

از بین میرن ٢٠ به بعد 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ی صابون کلیندا ویرگو بگیر تا ی ماه دیگه هشتاد درصد خوب میشه

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

بستگی به نوع پوست و ژنتیک داره

نباید جوش و دستکاری کرد وگرنه بدترمیشه

اول روتین پوستی داشته باش

خیلیا تو سن کم که جوش صورتشون شروع میشه هیچی از روتین و مراقبت پوست نمیدونن بخاطر همین زمان که بگذره ازبین بردن جای جوش سختر میشه

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤

من ۲۳ سالمه از ۱۳ سالگی میزنم الانم رفتم دکتر پوست

ولی بهداشت و رژیم غذاییو رعایت کنی کنترل میشه

گرمی نخور،اجیل و تخمه و خرما و کاکائو و ...

چربی صورتتم کنترل کن،برو دکتر تا برات ژل شستشو یا صابون مخصوص بنویسه

حتما ضد افتاب بدون چربی متناسب با پوستت استفاده کن

ارایش هم زیاد نکن و نذار رو صورتت بمونه شب حتما بشور

با این کارا میشه کنترلش کرد حالا اگه خیلی زیاد میزنی دارو هم میشه مصرف کنی ک توصیه نمیکنم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

اگه جای جوشات گود شد شده باید ی ترمیم کننده خوب بگیری ومرتب استفاده کنی اگ لک شده باید ضد لک بگیری

هیچوقت از ازرشهایت واسه کسی دست نکش!!!!!!!  ک اگ ی روز اون ادم ازت دست بکشه  تو میمانی و یک عمر بی ارزشی😔
اگه جای جوشات گود شد شده باید ی ترمیم کننده خوب بگیری ومرتب استفاده کنی اگ لک شده باید ضد لک بگیری

هم گود شده و هم لک افتاده میشه یه ضدلک و ترمیم کننده خوب معرفی کنید اگه میشناسید

من ۲۳ سالمه از ۱۳ سالگی میزنم الانم رفتم دکتر پوست ولی بهداشت و رژیم غذاییو رعایت کنی کنترل میشه گ ...

یه مدت بود رفته بودم دکتر پوست یه کرم بهم معرفی کرد زدم خیلی کم تر شده بود ولی مدرسه ها که باز شد دوباره زیاد شد