payiiiz مدیر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 858 عنوان شام چی بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 29 پست سلام روزتون بخیر و شادی میشه اسم چند تا غذا بگید برا شام تازه عروسم هنوز با سختی های پیدا کردن اسم غذا آشنا نیستم 😂😂😂 🦠 1399/05/01 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
payiiiz مدیر استارتر عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 858 منم دوازده سیزده سال قبل این موقع با سوپ و غذا و ژله منتظر شوهرم بودم که بیاد ناهار، الان فهمیدم نه ... چقدر خندیدم آره اولشه خیلی ذوق دارم 🦠
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4673 لازانیا ماکارونی کتلت به همراه شوید پلو و گوجه سرخ شده دمی گوجه کته برنج با گوشت کوکو سبزی زرش ... چه جالب شما كتلت رو با شويد پلو و گوجه سرخ شده ميخوريد؟ عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
nfahime عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 8487 واااي خوشبحالت، كاش من شوهرم شام حاظري ميخورد، همش برنج يا ماكاراني بايد باشه، خسته شدم همش کوکو سبزی یا کوکو سیب زمینی یا املت یا کتلت یا عدسی یا لوبیا یا سیب زمینی سرخ کرده یا تخم مرغ آب پز
ahoتیزپا عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 3528 خوشبحالتون شوهرهاتون شام برنج یا گوشت میخوره من بیچاره باید شام اصلا برنج ماکارانی یا غذای گوشتی درس ... منم همسرم نمیخوره درست نمیکنم وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭
nfahime عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 8487 منم همسرم نمیخوره درست نمیکنم اصلا خسته میشی غذای ناهار یک مقدار میمونه واسه شام نمیخوره همش در حال درست کردنم
ahoتیزپا عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 3528 اصلا خسته میشی غذای ناهار یک مقدار میمونه واسه شام نمیخوره همش در حال درست کردنم نه من اینجوری نیستبقیه نهار میخوره نبود چیز شبک تخم مرغی پنیری چیزیدیشب کلا شام نخورد چون خودم نمیخورماونم حسش نیست تنهایی نمیخوره وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4673 همش کوکو سبزی یا کوکو سیب زمینی یا املت یا کتلت یا عدسی یا لوبیا یا سیب زمینی سرخ کرده یا تخم مرغ آب ... عااااليه كه چرا شما دوست نداري؟ واسه خودت يه چيز ديگه بزار خب عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
nfahime عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 8487 عااااليه كه چرا شما دوست نداري؟ واسه خودت يه چيز ديگه بزار خب اصلا عالی نیس ناهار درست میکنی باز واسه شام یک چیز دیگه باید درست کنم ولی مامانم ناهار و شامش یکی هس ولی من هر روز دو نوع باید درست کنم غذای مونده لب نمیزنه
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4673 خوشبحالتون شوهرهاتون شام برنج یا گوشت میخوره من بیچاره باید شام اصلا برنج ماکارانی یا غذای گوشتی درس ... پس من بيچاره چي بگم ظهر برنج و خورشت بايد بپزم شب هم همينطور شما كه راحتي شوهر حاظري ميخاد من هر دو بايد پختني باشه عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
nfahime عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 8487 پس من بيچاره چي بگم ظهر برنج و خورشت بايد بپزم شب هم همينطور شما كه راحتي شوهر حاظري ميخاد من هر دو ... همون حاضری باید بپزم
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4673 اصلا عالی نیس ناهار درست میکنی باز واسه شام یک چیز دیگه باید درست کنم ولی مامانم ناهار و شامش یکی هس ... منم همينطورم شما خوبه حداقل شامتون سرخ كردنيه يا حاظري، من چي بگم مثلا نهار قورمه بزارم ديگه واسه شام نميخوره شب قيمه ميزارم مثلا، عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
nfahime عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 8487 منم همينطورم شما خوبه حداقل شامتون سرخ كردنيه يا حاظري، من چي بگم مثلا نهار قورمه بزارم ديگه واسه شا ... اینجوری بده به نظرم شام ناهار یکی باشه نصف روزم تو آشپزخونه هس
هدايي عضویت: 1398/11/15 تعداد پست: 4673 اینجوری بده به نظرم شام ناهار یکی باشه نصف روزم تو آشپزخونه هس اره خيلي بده عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥 هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...