2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازانیا ماکارونی کتلت به همراه شوید پلو و گوجه سرخ شده دمی گوجه کته برنج با گوشت کوکو سبزی زرش ...

چه جالب شما كتلت رو با شويد پلو و گوجه سرخ شده ميخوريد؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
واااي خوشبحالت، كاش من شوهرم شام حاظري ميخورد، همش برنج يا ماكاراني بايد باشه، خسته شدم

همش کوکو سبزی یا کوکو سیب زمینی یا املت یا کتلت یا عدسی یا لوبیا یا سیب زمینی سرخ کرده یا تخم مرغ آب پز 

خوشبحالتون شوهرهاتون شام برنج یا گوشت میخوره من بیچاره باید شام اصلا برنج ماکارانی یا غذای گوشتی درس ...

منم همسرم نمیخوره درست نمیکنم

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

اصلا خسته میشی غذای ناهار یک مقدار میمونه واسه شام نمیخوره همش در حال درست کردنم

نه من اینجوری نیست

بقیه نهار میخوره نبود چیز شبک تخم مرغی پنیری چیزی

دیشب کلا شام نخورد چون خودم نمیخورم

اونم حسش نیست تنهایی نمیخوره

وزن اولیه ۶۵.۵۰۰😭 وزن الان۶۱.۳۰۰😇هدف اول ۶۲رسیدم☺️ هدف دوم ۶۰😇 هدف سوم ۵۸💃 قد ۱۶۶☺️من میتوانم 😍 باقی مانده تا هدف اخر ۳.۳۰۰کیلو است😭

همش کوکو سبزی یا کوکو سیب زمینی یا املت یا کتلت یا عدسی یا لوبیا یا سیب زمینی سرخ کرده یا تخم مرغ آب ...

عااااليه كه چرا شما دوست نداري؟ واسه خودت يه چيز ديگه بزار خب

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
عااااليه كه چرا شما دوست نداري؟ واسه خودت يه چيز ديگه بزار خب

اصلا عالی نیس ناهار درست میکنی باز واسه شام یک چیز دیگه باید درست کنم ولی مامانم ناهار و شامش یکی هس ولی من هر روز دو نوع باید درست کنم غذای مونده لب نمیزنه 

خوشبحالتون شوهرهاتون شام برنج یا گوشت میخوره من بیچاره باید شام اصلا برنج ماکارانی یا غذای گوشتی درس ...

پس من بيچاره چي بگم ظهر برنج و خورشت بايد بپزم شب هم همينطور شما كه راحتي شوهر حاظري ميخاد من هر دو بايد پختني باشه

اصلا عالی نیس ناهار درست میکنی باز واسه شام یک چیز دیگه باید درست کنم ولی مامانم ناهار و شامش یکی هس ...

منم همينطورم شما خوبه حداقل شامتون سرخ كردنيه يا حاظري، من چي بگم مثلا نهار قورمه بزارم ديگه واسه شام نميخوره شب قيمه ميزارم مثلا،

منم همينطورم شما خوبه حداقل شامتون سرخ كردنيه يا حاظري، من چي بگم مثلا نهار قورمه بزارم ديگه واسه شا ...

اینجوری بده به نظرم شام ناهار یکی باشه نصف روزم تو آشپزخونه هس

اینجوری بده به نظرم شام ناهار یکی باشه نصف روزم تو آشپزخونه هس

اره خيلي بده