2777
2789

سلام وقتتون بخیر  خانما من ۶ ماه پیش سونو دادم مشکلی نداشتم فولیکول بالغ ۲ تا داشتم ولی این ماه ک سونو دادم گفت هیچ فولیکول بالغی نداری پلی کیستیک هستی چطور بعد ۶ ماه اینطوری شدم 

تغذیه ت مناسبه؟ فست فود و تنقلات زیاد میخوری؟ وزنت بالا نیست؟ همه ی اینا موثره

نگران نباش با دارو درست میشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاقی

کم تحرکی

زمینه ارثی

Pco دلایل متنوعی داره

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
تغذیه ت مناسبه؟ فست فود و تنقلات زیاد میخوری؟ وزنت بالا نیست؟ همه ی اینا موثره نگران نباش با دارو د ...

ببین عزیزم با رژیم کاری ندارم فقط میخام بدونم چرا بعد ۶ ماه اینطوری شدم در حالی ک سالهاست علائمشو دارم

پس چرا ۶ ماه پیش اینطور نبود

دیگه هر مریضی از یه روزی شروع میشه😐

همه که از شکم مادر مریض نیستن😐

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
ببین عزیزم با رژیم کاری ندارم فقط میخام بدونم چرا بعد ۶ ماه اینطوری شدم در حالی ک سالهاست علائمشو دا ...

منم نگفتم رژیم بگیر 😂 منظورم اینه که این چیزایی که گفتم باعثش شده

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙