2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. بوتاکس تنها کار زیباییه که جنبه درمانی داره و از بیست سالگی توصیه میشه و از خطوط پیشانی استاتیک (همیشگی) در اینده جلوگیری می کنه

در صورتیکه هدفتون برطرف شدن افتادگی پلک هست درصورت بازگو کردن مشکل به پزشک در نقاطی تزریق میشه که این مشکل تا حد زیادی مرتفع میشه. 

پس منم بوتاکس لازمم؟

ببینید 

میبینی مسن ترها یه سری خطوط پیشانی و دور چشم دارن که حتی حالت چشم و پیشانی شون رو تغییر ندن مثلا اخم نکنن هم وجود داره اون خطوط.  که در بعضی ها خیلی عمیقه مثل خط اخم.  که در حالت عادی و غیر اخم هم در پیری عست. این به مرور و با اخم کردن و حالت دادن به پیشانی تشکیل شده. اگر نشه این حالات رو در جوانی به پیشانی بدی در پیری این اتفاق نمیفته. و خطوط عمیق تشکیل نمیشه

حالا بستگی به شخص داره که دلش بخواد این اتفاق بیفته یا نیقته. 

که هیچ وقت دیر نیست و از بیست سالگی میشه انجام دادش