2777
2789
عنوان

غذای کمکی واسه نوزاد 5.5ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 70 پست
همون بادوم با اب منظورته؟

نه نمیدونم فقط خوندم شیره ی بادام طرزدرست کردنشوبلدنیستم،راستش من پسربزرگم سه سالشه دومی شش ماهشه زیادوقت نمیکنم غذادرست کنم واسه دومی حریره بادامم سرلاکشوگرفتم،😔😔

نمیدونم،من پسربزرگم معده ش حساس بود،واسه همین واسه این یکی پسرمم زیادسنگین غذانمیدم دیرم شروع کردم،ا ...

اره سنگین که تو 4ماه بدی خوب نیست واسه معدشون همون درحد شیره بادوم حریره فرنی لعاب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیدونم فقط خوندم شیره ی بادام طرزدرست کردنشوبلدنیستم،راستش من پسربزرگم سه سالشه دومی شش ماهشه زی ...

سرلاک میگن ضرر داره که

اونم بادومو باید با اب گرم بذاری خیس بخوره پوستشو بگیره له کنی یا رنده ریز با اب جوشیده سرد یا شیر خودت بدی بخوره 

سرلاک میگن ضرر داره که اونم بادومو باید با اب گرم بذاری خیس بخوره پوستشو بگیره له کنی یا رنده ریز ب ...

خیلی ناراحتم😔پسرم خیلی وزنش زیادبود چهارماهگی نه کیلوبود،ازچهارماهگی رفلاکس گرفت،بعدشم این اواخر دیگه وحشتناک مریض شد دوروز بیمارستان بستری شد،الان شش ماه ونیمشه وزنش ثابت مونده،یعنی غذای مقوی بدم اثرمیکنه؟بعضیامیگن که زیریکسال فقط شیروزنو زیادمیکنه غذا اثری نداره 

علائم رفلاکس چیان

خس خس سینه بچه ..گریه و زاری تو خواب .بالا اوردن بیشتر از سه بار ب صورت جهشی از دهن و دماغ .ابریزش دهن ...مدام میل ب خوردن و مکیدن .

دست کردن خیییلی زیاد تو دهن .گرفتگی زیاد بینی .

قی کردن چشم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خیلی ناراحتم😔پسرم خیلی وزنش زیادبود چهارماهگی نه کیلوبود،ازچهارماهگی رفلاکس گرفت،بعدشم این اواخر دی ...

۴ ماه ۹ کیلو خوب  خییییلیزیاده خوبم نیس 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خیلی ناراحتم😔پسرم خیلی وزنش زیادبود چهارماهگی نه کیلوبود،ازچهارماهگی رفلاکس گرفت،بعدشم این اواخر دی ...

ای جان حتما خیلی اذیته😢علائم رفلاکسو میشه بگی چیه؟

من وزندهیش زیر 1سال واسم مهم نیست فقط میخوام بعدها بدغذا نشه ازینایی که باید دنبالشون راه بری تا بزور 1قاشق غذا بزاری دهنشون

خس خس سینه بچه ..گریه و زاری تو خواب .بالا اوردن بیشتر از سه بار ب صورت جهشی از دهن و دماغ .ابریزش د ...

پسرمن هیچکدوم ازاین علایمونداره،فقط زیادپنیرکی بالامیاره،شیرکه میخوره بعدش قل میخوره همه جای خونه میره بعدمیبینم که اینوراونور پنیرکی ریخته،البته مقدارشم کمه،دکترامپرازول داده

پسرمن هیچکدوم ازاین علایمونداره،فقط زیادپنیرکی بالامیاره،شیرکه میخوره بعدش قل میخوره همه جای خونه می ...

اگه کمه که کلا رفلاکس نیس 

پسرمن هیچکدوم ازاین علایمونداره،فقط زیادپنیرکی بالامیاره،شیرکه میخوره بعدش قل میخوره همه جای خونه می ...

و پنیری هم رفلاکس نیس ...

ای جان حتما خیلی اذیته😢علائم رفلاکسو میشه بگی چیه؟ من وزندهیش زیر 1سال واسم مهم نیست فقط میخوام بع ...

زیادپنیرکی استفراغ میکنه،البته یه مدت قبل اصلن شیرنمیخورد جیغ میکشیدمیرفت کنار،نصف شبابیدارمیشد دادمیزد بااینکه کلن ازاول آرم بودامایه مدت بی قراری میکرد،آخرشم اسهال واستفراغ شدیدگرفت بیمارستان بستری کردیم،راستش بعضی وقتا فک میکنم شایداصلن رفلاکس نبوده همون علایم مریضیش بوده که آخرسرعودکرده 

خس خس سینه بچه ..گریه و زاری تو خواب .بالا اوردن بیشتر از سه بار ب صورت جهشی از دهن و دماغ .ابریزش د ...

منم بچم خس خس سینه داره چندماهه و دستشم دائم تو دهنشه همش دوس داره یچی تو دهنش باشه ولی بالانمیاره میتونه اینا علائم رفلاکس باشه یعنی

اگه کمه که کلا رفلاکس نیس 

راستش خودمم هرازگاهی فک میکنم که رفلاکس نداره،ازاولم مریض بوده که درنهایت باعث شد بیمارستان بستری بشه،فک میکنم همون عفونت بودکه یک ماه طول کشیدتاعودکرد،اگررفلاکس نباشه وامپرازول بدم ضررمیکنه؟