الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خس خس سینه بچه ..گریه و زاری تو خواب .بالا اوردن بیشتر از سه بار ب صورت جهشی از دهن و دماغ .ابریزش دهن ...مدام میل ب خوردن و مکیدن .
دست کردن خیییلی زیاد تو دهن .گرفتگی زیاد بینی .
قی کردن چشم
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
خیلی ناراحتم😔پسرم خیلی وزنش زیادبود چهارماهگی نه کیلوبود،ازچهارماهگی رفلاکس گرفت،بعدشم این اواخر دی ...
۴ ماه ۹ کیلو خوب خییییلیزیاده خوبم نیس
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
پسرمن هیچکدوم ازاین علایمونداره،فقط زیادپنیرکی بالامیاره،شیرکه میخوره بعدش قل میخوره همه جای خونه می ...
اگه کمه که کلا رفلاکس نیس
پسرمن هیچکدوم ازاین علایمونداره،فقط زیادپنیرکی بالامیاره،شیرکه میخوره بعدش قل میخوره همه جای خونه می ...
و پنیری هم رفلاکس نیس ...
راستش خودمم هرازگاهی فک میکنم که رفلاکس نداره،ازاولم مریض بوده که درنهایت باعث شد بیمارستان بستری بشه،فک میکنم همون عفونت بودکه یک ماه طول کشیدتاعودکرد،اگررفلاکس نباشه وامپرازول بدم ضررمیکنه؟