شکر نزنین تا 1 سال اصلا شکر و نمک خوب نیست برا بچه عادتش ندین
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اره نوشته خب از چی باید شروع کنم مثلا از فردا فرنی بدم سنگین نیست
اول حریره بادام .تا سه روز یا لعاب برنج ...اول هم از ی قاشق چای خوری شروع کن مثلا صب ی قاشق فرداش صب دوباره اینبار ۲ تا قاشق .فرداش ۳ تا قاشق ...
اگه دل پیچه استفراغ گریه و اینا داشت یا جوش زد یعنی ب اون غذا حساسیت داره یا براش سنگزن بوده
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
زیر پنج ماه اصلا نباید بجز شیر چیزی بخوره.5 ماه تمام هم معمولا فقط بچه های رفلاکسی یا ضعیف اجازه دار ...
بچه های رفلاکسی ۴ ماه تمام شروع میکنن
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
نه من تحقیق کردم میگن اتفاقا از 4 ماه شروع کنی خیلی بهتره بعدها بچه بدغذا نمیشه و همچی میخوره ولی خب ...
دوست من از 4 ماه شروع کرد با همین فکر بعدش دیگه بچش شیرشو نمیخورد غذا میخواست.هنوزم همینه از وقتی مزه غذا چشید دیگه سینه مامانشو نگرفت.الان فقط تو خواب اونم با سرنگ شیر میخوره7 ماهشه
اگروزنش خوبه یازیاده،دیرترشروع کن غذای کمکی رو،منم میخاستم شروع کنم ازپنج ماهگی ولی فهمیدم که زیریکس ...
نه اتفاقا من تازه دیرم شروع کردم تو ایران چون مراکز بهداشت دستورشون اینه که از 6ماه شروع کنیم کمکی رو واسه همین اکثر بچه ها بد غذا میشن و هرچی هرچی نمیخورن و سوتغذیه میگیرن چون دیگه تقریبا فهمیده میشن و سخته عادتشون بدی به طعمی که دوس ندارن ولی زودتر شروع کنی خیلی راحتتر عادت میکنن به همچی
دکتر دختر من گفت 5 ماه تمام..منم از اون موقع شروع کردم..
دختر منم رفلاکسیه .الان ۴ ماه تمام دکتر گف غذارو شروع کنم