2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قسمت رو به نظرتون نهار خوری بزارم  سمت جاییکه برای تی وی ساختیم  دورش رو مبل بزارم به ...

ناهار خوری تو اصول دکوراسیون باید نزدیک آشپزخونه باشه مبارکه خودتوتون ساختینش؟منم آرزومه خونه کلید اول برم زندگی کنم با پنجره های بزرگگگگ

نه ال همیشه یه جور چیده میشه نمیشه تغییر دکور بدی تازه بزرگم هست ماشالا میتونی دودست مبل بگیری

کجا برای خرید مبل خوبه به نظرتون آدرسی دارین اینستا یا تهران جایی رو سراغ دارین که طرح های قشنگ داشته باشه؟

کجا برای خرید مبل خوبه به نظرتون آدرسی دارین اینستا یا تهران جایی رو سراغ دارین که طرح های قشنگ داشت ...

من شهرستانم تهران که پر بازار مبله عزیزم خوشبحالت برو قشنگ بگرد گرونم شده تازگیا

ناهار خوری تو اصول دکوراسیون باید نزدیک آشپزخونه باشه مبارکه خودتوتون ساختینش؟منم آرزومه خونه کلید ا ...

بله خیلی ممنونم 

موقعیتش جوری نیست که نزدیک به آشپزخونه بزارم 

واس همین گفتم یا تراس بزارم یا این قسمت که عکس رو زدم 

بله خیلی ممنونم  موقعیتش جوری نیست که نزدیک به آشپزخونه بزارم  واس همین گفتم یا تراس بزا ...

عزیزم چشمت میکنن اینقد عکس خونت نذار و واسه وسایل نظرسنجی نکن

نصف تاپیک ها واژه خوش بحالت هس

عزیزم چشمت میکنن اینقد عکس خونت نذار و واسه وسایل نظرسنجی نکن نصف تاپیک ها واژه خوش بحالت هس

چون تنهام خونواده ی مادرم کنارم نیستن حس تنهایی دارم 

و مادرشوهرمم مدام میگن خونه تون قشنگ‌نیست فلانه ..خلاصه ...

چون تنهام خونواده ی مادرم کنارم نیستن حس تنهایی دارم  و مادرشوهرمم مدام میگن خونه تون قشنگ‌نیس ...

هزار ماشالله خونه ات قشنگه 

به دل خوش و سلامتی زندگی کنید

منم موافقم عکس نذارید بهتره

البته من عاشق عکس هستم ولی خب ..

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را