2777
2789

تاثیرات کرونا بر اقتصاد جهان !!!!

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من المنتری هستم....تعیین سطح دادم افتادم این لول گفتم منکه همش درست جوابدادم چرا نیوفتادم لول بالاتر؟ گفتن بالاترین لولی ک میتونید برید همینه😐

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از بچه ها لکچر این موضوع رو داده

تاثیر کرونا بر افسردگی مردم جهان

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من المنتری هستم....تعیین سطح دادم افتادم این لول گفتم منکه همش درست جوابدادم چرا نیوفتادم لول بالاتر ...

گاهی اوقات برا این که پول بگیرن پایین ترین لولی که ممکنه میافتی

گاهی اوقات برا این که پول بگیرن پایین ترین لولی که ممکنه میافتی

انچنان پایینم نیستا

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خواب و رویا استرس موسیقی حادثه چرنوبیل انواع ورزش ها انواع خوراکی ها و تاثیرشون روی بدن کشور ه ...

این موضوع ها بیشترشو لکچر داده بودم اما یه سریش برام جدید بود 

ممنونم از راهنماییت❤️🙏