2777
2789
عنوان

خانومای تو اقدام یه لحظه لطفامیاین

240 بازدید | 25 پست

خانوما هفته پیش دوشنبه نزدیکی داشتیم کاندوم پاره شدش ازپنج شش روز بعدش زیر دلم درد خفیفی دارم و کمرم درد میکنه بدبدنم یهو داغ میشه حرارتم میره بالا سینه هامم درد میکنه سنگین شده قراره پنجنبه پریود بشم نمیدونم حامله شدم یانه البته بگم بی بی هم زدم منفی شده نمیدونم تو برزخم انگار ازبس فکر کردم چون باشگاه هم میرم نمیدونم برم ورزش نرم ازبس فکرکردم مغزم هنگ کرده دیگه به نظر شما چرااینطوریم 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

فعلنه تکون نخور بی بی چکم زدی منفی شد دیگه بنظرم تزمایش خون بده ولی یک هفته ای فک نکنمااااا

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلنه تکون نخور بی بی چکم زدی منفی شد دیگه بنظرم تزمایش خون بده ولی یک هفته ای فک نکنمااااا

برای همین میگم الکی نرم ازمایشگاه تواین اوضاع کرونایی ..باخودم میگم نه بابا بایه بار فک نکنم حامله بشم اینم بگم پسرم رو با دوبار نزدیکی باردارشدم 

عزیز سه روزه ک انجام نمیشه تازه اسپرم خودش سه روز میکشه ب تخمک برسه و لقاح خودش یک هفته طول میکشه و اینکه علائمم از ۴ هفتگی نشون میده بانوووو

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
امیدوارم دامنت سبز بشه صلوات برات فرستادم

مرسی عزیزدلم ممنونم❤🌹💋

چه میدونم میگین برم باشگاه ورزشمم بکنم اینم بگم امروز که رفتم باشگاه وسط ورزش یهو همچی زیر دلم تیر کشید ..

برای همین میگم الکی نرم ازمایشگاه تواین اوضاع کرونایی ..باخودم میگم نه بابا بایه بار فک نکنم حامله ب ...

با یه بارهم می شه حامله شد من پسرم رواینجوری حامله شدم ولی علایم زود معلوم نمی شه

یه روزخوب می یاد...
برای همین میگم الکی نرم ازمایشگاه تواین اوضاع کرونایی ..باخودم میگم نه بابا بایه بار فک نکنم حامله ب ...

خب دوبار فرق داره تا ۳ روز