2777
2789
عنوان

شوهرم پول نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 99 پست
میشه دلیلشم بگی؟

اینکه کارت خودش دستت باشه ولی پیامش بره بهش برا من یکی جالب نیست یه جورایی انگار تحت نظر خودش مجبوری پول خرج کنی

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دگ خریدای خونه رو هم باید باهمون ۴ تومن انجام بدمینی نمیدونم بنظرت درسته ک بهش بگم هم ۴ تومن بزنه ...

بله ،خرید خونه که با چهار تومن نمیشه ،بگو اون پول برا خودم و ی کارتم بده که بتونی خرید خونه کنی،بگو میخوام پس انداز داشته باشم

اینکه کارت خودش دستت باشه ولی پیامش بره بهش برا من یکی جالب نیست یه جورایی انگار تحت نظر خودش مجبوری ...

اوهوم ولی خب اونطوری دگ کم نمیارم پول

با ۴ تومن فک کنم زود تموم شه بعضی ماها

بله ،خرید خونه که با چهار تومن نمیشه ،بگو اون پول برا خودم و ی کارتم بده که بتونی خرید خونه کنی،بگو ...

مشکل اینه ک شاغلم و موجودیم پره

خیلی سمی نیس اینطوری؟

خرید خونه رو اکثرا خودش میکنه مگ اینکه نباشه

مشکل اینه ک شاغلم و موجودیم پرهخیلی سمی نیس اینطوری؟خرید خونه رو اکثرا خودش میکنه مگ اینکه نباشه

نه عزیزم ،هر جور عادت بدی ،آقایون عادت میکنن ،جسارتا حقوق خودت چه قدره و آیا ماشین و خونه دارید

دیگه ماهی چهار تومن چیه نگیر ازش

خداییش درآمد شوهرای شما چقدره که میگین 4 تومن کمه؟

الان حقوق اداره کار با تمام مزایا و بند و بساط 15 تومن هم نمیشه 

حالا ما میگیم 20 تومن

این همه کارگر و کارمند با این حقوقا دارن زندگی میکنن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊