2777
2789
عنوان

خانومای تو اقدام یه لحظه لطفامیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست
عزیز سه روزه ک انجام نمیشه تازه اسپرم خودش سه روز میکشه ب تخمک برسه و لقاح خودش یک هفته طول میکشه و ...

اسپرم 3 روز زنده هس ولی در حد چند ثانیه اسپرم میره طرف جای تخمک  لقاح 2 تا 3 هفته طول میکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپرم 3 روز زنده هس ولی در حد چند ثانیه اسپرم میره طرف جای تخمک  لقاح 2 تا 3 هفته طول میکشه&nbs ...

والا من خوندم میگن تا سه روز زندس برا بعضیا تا ۳ روز طول میکشه برسه و یک هفته الی دوهفته طول میکشه لقاح بشه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

حالا برامم زیاد فرقی نداره حامله باشم یانه چون بچه دارم زیاد مهم نیست اماازهمین ورزش میترسم چون سی ایکس میرم فقط شکم و پهلو کارمیکنم میگم اگه باشه یه وقت نیوفته 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!
والا من خوندم میگن تا سه روز زندس برا بعضیا تا ۳ روز طول میکشه برسه و یک هفته الی دوهفته طول میکشه ل ...

عزیزم اسپرم سرعتش خیلی بالاس کافیه آب منی داخل ریخته بشه در حد چند ثانیه یا چند دقیقه میره 

عزیزم اسپرم سرعتش خیلی بالاس کافیه آب منی داخل ریخته بشه در حد چند ثانیه یا چند دقیقه میره 

نمیدونم والا شاید حرف شما درسته

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

اره سرعتش بالاس اماتاسه روز زنده میمونه اگه تواین سه روز گرفت گرفت اگه نه میمیرن اما لقاح چندروزی طول میکشه وچندروزم تاعلایم خودش رو نشون بدن 

اره سرعتش بالاس اماتاسه روز زنده میمونه اگه تواین سه روز گرفت گرفت اگه نه میمیرن اما لقاح چندروزی طو ...

لقاح 14 روز طول میکشه اگه اسپرم باتخمک نشد اسپرم جذب بدن میشه 

دیگه هرچی خدابخواد من دوتا بچه دارم پری همیشه منظم بوده روز پریودیم برای بچه های قبلیم که عقب افتاد بلافاصله فرداش نشون داد بی بی چک حالا اینم یاپنجشنبه پری میشم یانه دیگه باید دندون رو جیگر بزارم اما اگه باشه هم بدم نمیاد دوست دارم بچه زیاد 

باشه عزیزان ممنونم ازنظرات همگی تون شبتون بخیر خوشگلای من انشالله هرکی بچه میخواد خدا دامنش رو سبز کنه