2821
2789
عنوان

واقعافازتون چیه نی نی سایتی ها؟؟

197 بازدید | 33 پست

من موندم واقعا چند چندین..

میگم میخام بخاطره دخترم برگردم سره زندگیم میگین ن برنگرد چقدر میخای خار وذلیل باشی برگردی 

میگم نمیخام برگردم میگین توخیلی خودخواهی حداقل بخاطره بچت یباردیگه برگرد..

میگم مخام برگردم طلاق عاطفی بگیرم میگن تاکی میتونی بدون عشق زندگی کنی

میگم دلم محبت وعشق وعاشقی میخاد میگین تو ی نامردی میخای بخار عشق وحال خودت بچتو بدبخت کنی

میگم بچمو بدم به باباش میگین نهههه نکن اینکارو بدبخت نکن بچتو

میگم میخام حضانتشو بگیرم میگین نهههه میخای جونیتو به پای بچه بسوزونی؟؟

بخدا ادم خندش میگیره

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط خودت تصمیم بگیر هر شخص با توجه به مکان زمان زندگی خودش حرف میزنه

تاپیک زدم مادرمو دعا کنید صلوات بدید هرچی از دهنشون دراومد بهم گفتن چون گفتم ازش دورم اخرم تعطیل کردن

چون سال قبل تاپیک زده بودم پیش خودمه مریضه

خولامصب مریض بود اوردم خونم پرستاری کنم بعد کور تاریخ رو ببین😏😏

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
به حرف ما گوش میدی؟!😐

گوش نمیدم اینکه هیچکس روحرفش نی برام جالبه

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

👏🏻🥴

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

اخه عزیزم برا مهمترین مسئله زندگی اینجا نظر سنجی میکنن؟؟

هر ادمی نظر متفاوتی داره ما هیچکدوم متخصص و مشاور نیستیم که

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!

یعنی تو نشستی تا ما برات تعین تکلیف کنیم ؟

نمیتونی تصمیمای زندگیتو ،خودت بگیری؟

واقعا برو یه فکری به حال خودت بکن

شاید سال ها بعد وقتی یه جایی با هم روبه رو شدیم بگیم این غریبه چقدر شبیه خاطره های من بود
2825
2823
2791
2779
2792