2777
2789
عنوان

یه گند بزرگی زدم توش موندم///:

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گند اون زده،غلطم کرده که میدونسته،نهایتا گفته سنگ مفت گنجشک مفت

ن من اصن قبول نکردم اون منم بودم حتی اومد اول بم پیام داد ک میخام رل بزنم  

منم خیلییی طبیعی رفتار کردم بعد دیدم اسکرین داد ک میدونستم تویی

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

ببین زندگی مشترک خیلی جدی تر از این حرفاست.ببین واقعا قابل اطمینانه یا نه.خیلی ها بودن به مسخره گرفتن رفتن یکسال نشده زندگیشون به طلاق کشیده.زیر نظر بگیرش.همه جوره امتحانش کن.به حرفاش به کاراش توجه کن.ببین تو کارش چطوره.جدیه.مسئولیت پذیره.باهاش یه روز از صبح تا شب بیرون برو.ببین نگاهاش به دخترا و زنا چطوره.

در کل عزیزم حق هر آدمی از کسی که باهاش خیالش راحت باشه، فکر نمیکنم کار تو در حد کاری که من و مامانم قبل ازدواج با همسرم کردیم غیرقابل پذیرش باشه، مامانم گفت شوهرم صدا کردم ( البته شوهرم نبود قبل اجازه دادن واسه خواستگاری) برای آشنایی اولیه با مادرم همین که شوهرم شربت از گلوش پایین رفت یه کیت اعتیاد با یه لیوان یکبار مصرف داد گفت در سرویس بهداشتی کامل نبندید خیلی هم طول ندید، از شوهرم هربار پرسیدم ناراحت شدی گفت اصلا حق طبیعی مادرت بوده نگران دخترش بوده

ببین زندگی مشترک خیلی جدی تر از این حرفاست.ببین واقعا قابل اطمینانه یا نه.خیلی ها بودن به مسخره گرفت ...

قابل اطمینان بوده همیشه واقعا

ولی خب من ایندفه گند زدم

خودمم بودم بم میگفتن خیانت کردی و بم اعتماد نداشته باشه طرف عصابم خراب میشه

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
در کل عزیزم حق هر آدمی از کسی که باهاش خیالش راحت باشه، فکر نمیکنم کار تو در حد کاری که من و مامانم ...

ایول چقددد مامانت زرنگههه 

قابل اطمینان بوده همیشه واقعا ولی خب من ایندفه گند زدم خودمم بودم بم میگفتن خیانت کردی و ...

با این چیزا امتحان نکن.مثلا  گوشیشو به یه بهانه ای بگیر ببین عکس العملش چیه.ولی با این چبزا امتحان نکن سو تفاهم پیش میاد.ذهن خودتم مغشوش میشه.

اگ دوستت داشته باشه خودش برمیگرده عزیزم. بخاطر این چیزا غصه نخور هنوز اول خوشگذرونیته

نه الان قهر نیستیم فقط میگم ناراحته ازم و سرد شده خیلی موندم چیکار کنم

نه الان قهر نیستیم فقط میگم ناراحته ازم و سرد شده خیلی موندم چیکار کنم

خودش درست میشه.منکه والا از رابطه دوستی سر در نمیارم ولی توزندگی خودم وقتی ی گندی ک میزنم و شوهرم ناراحت میشه ازش معذرت میخامو واسه ی روز هیچی نمیگم بعدش خودش برمیگرده ب حالت قبلیش