2777
2789
عنوان

چه فازیه همه صلوات میخوان!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 24 پست

کمک خواستن از خدا و صلوات فرستادن نه تنها ایرادی نداره بلکه مملو از مزایاس ...

چ چیزی بهتر از کمک خواستن و لذا درود فرستادن ب اهل بیت الله ؟؟

و دعای هیچکس رو کوچیک نشمرید.حتی دعای کافر در حق مسلمان اجابت میشه (در صورت تایید صلاحیت اجابت از سوی الله)

منم فاز شما رو نمیفهمم که حتی به صلواتم کار دارید حالا اون هیچی یکی اومده به من میگه چرا درخواست دعا میدی  

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فاز شما رو نمیفهمم که حتی به صلواتم کار دارید حالا اون هیچی یکی اومده به من میگه چرا درخواست دعا ...

اونی که گفته چرا درخواست دعا میدی دیگه خیلی روغنفکر ببخشید اصلاح میکنم روشنفکره😅

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

از همه عزیزانی که لایکم کردند و صلوات بهم هدیه کردند صمیمانه ممنونم و براشون طلب خیر و برکت میکنم ...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .. به نیت گل روی همه تون 😘🌷

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
اونی که گفته چرا درخواست دعا میدی دیگه خیلی روغنفکر ببخشید اصلاح میکنم روشنفکره😅

ببخشیدا  به اون چهههههههههههههههههههههه اه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
ببخشیدا  به اون چهههههههههههههههههههههه اه

میدونم عزیزم منم به شوخی گفتم ، فکر کنم شوخیم رو متوجه نشدید🤔

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
میدونم عزیزم منم به شوخی گفتم ، فکر کنم شوخیم رو متوجه نشدید🤔

نه عزیزم متوجهم