2777
2789

من دارمش عالیهههههه

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین این سهام و ابادا کدومو فردا ؟    

شپنا رشد زیادی کرده

الانم استقبالش برای افزایش سرمایه شه

ابادا عرضه اولیه س

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
ولی امکانش هست بازم ضرر کنه ولی اخرش خیلی سود میکنه

امروز که منفی بود،تاجایی که من دیدم البته

،،ان شاالله فردا سبز میشه

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
شپنا بهتره؟

نه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
شپنا رشد زیادی کرده الانم استقبالش برای افزایش سرمایه شه ابادا عرضه اولیه س

ببخشید من اولین باره میخام بیام تو بورس فردا میخام عرضه اولیه بگیرم ک میگن ۲۰۰ سهم میشه خرید ک میشه ۳۰۰ تومن حالا من فردا ۳۰۰ باید شارژ کنم یا بیشتر فقط میخام همینو بخرم ؟؟

ببخشید من اولین باره میخام بیام تو بورس فردا میخام عرضه اولیه بگیرم ک میگن ۲۰۰ سهم میشه خرید ک میشه ...

همون ۳۰۰ شارز کن 

اگر میخای بخری پولت رو سه قسمت کن توی سه روز خرید کن. اگر سرمایه زیاد میخوای واردش کنی تعداد دفعات خریدتو بیشتر کن. ممکنه ۲۰ یا ۳۰ درصد اصلاح کنه.ممکن هم هست فردا برگرده