2777
2789
عنوان

بدترین سوتی هاتون بگین

226 بازدید | 18 پست

بدترین شوبگین من یه روز با شوهرم رفتم خریدبعدبرگشتم اومدم بگم انگشتای پام درد گرفت گفتم پاهای جلوم درد گرفت 

گفت مگه چندتاپاداری که پاهای جلوت دردگرفت من 🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

من عادت دارم به فرو رفتن میگم میره فرو

مثلا یبار گفتم یه ماشین بگیریم صندلیش نرم باشه بریم توش فرو

انقدرررر شوهرم خندید که نگو😂

یبارم خیلی بچه بودم رفتم سوپرمارکت گفتم آقا لواشک ۵۰ تومنی چنده؟ 

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

دستم خورد زنگ زدم به کراشم🤐🥴 اون شمارمو نداشت اووف عجب روزی بود ...پریروز بود

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

پارسال عید پسر عموهام اومدن خونمون

داشتن تلویزیون میدیدن و تخمه میخوردن و ریخته بودن دورشون

مامانمم میخواست اونجارو جارو بکشه

بهشون گفت

پاشین تخماتونو جم کنید😂😂😂😑😑😑

وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصأ بسوزم... چیکار کنم، دلمو با نخ سوزن بدوزم؟؟!!                                                      ________کاربر سابقم✌🏻_________ 

یبارم پیش دانشگاهی بودم یه مزاحم تلفنی سمج داشتم ، یه اس ام اس پر از فحشای ناموسی نوشتم اشتباهی فرستادم برا پشتیبان قلمچیم 😐😐😐 هیچی دیگه خطمو عوض کردم 

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

اوه اوه من خداوندگار سوتی ام. 

بدترینشو نمیتونم انتخاب کنم چون خیلی زیادن سوتی های داغونم. 

بیشترشم تو دانشگاه اتفاق افتادن. 

یبار داشتم پشت سر استادم بلند بلند حرف میزدم با دوستام. خیلی ام عصبانی بودم از دستش. همینجوری داشتم میگفتم یهو دیدم دوستام از ی جایی ب بعد یجوری شدن دیگه تاییدم نمیکردن. ولی من همینجوری ادامه دادم. هرچی ک تو روی خودش جرئت گفتنشو نداشتم اونجا قشششگ گفتم. 

بعد ک دیدم سکوت دوستام یکم زیادی عجیب میزنه برگشتم پشت سرمو نگاه کردم دیدم همون استاده وایستاده داره گوش میده🤦‍♀️😬😱

همونجوری مات موندم. استادم گفت شما بعد کلاست بیا دفترم باید صحبت کنیم. 😖

آبروم رفت ینی پیشش. 

بعد کلاسم نمیدونستم چجوری برم پیشش. آخر دیگ دیدم چاره ای نیس باید برم دیگه. رفتم ازم پرسید خانوم فلانی چرا از من اینقدر بدت میاد. اینقد خجالت کشیدم ک نگوووو. هیچی نگفتم سرمو انداختم پایین فقط. خداروشکر یکی کارش داشت مجبور شد بره و من از اون موقعیت نجات پیدا کردم

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲

یبارم تو دانشگاه دوستم ی پروژه داشت ک باید براش نظرسنجی پر میکردن بچه ها. به بچه های کلاسمونم داد. بعد اومد همه رو برامون خوند. فقط ی پسره مونده بود ک یکم احوالاتش با بقیه فرق داشت مام همه مون خیلی دلمون میخواست بدونیم اون درباره سوالات نظرسنجی چی نوشته تو پرسشنامه خودش. 

دوستم روز آخر پرسشنامه رو داد به اون پسره ک پر کنه. پسره ام بعد کلاس پرسشنامه رو تحویل داد و از پله ها رفت پایین. منم فکر کردم رفت ک بره دیگه. تا دیدم رفت سریع پرسشنامه اشو از دست دوستم چنگ زدم و با خدشحالی بلند گفتم بزار ببینم چی نوشته. 

همون لحظه که برگه رو چنگ زدمو داشتم اینو میگفتم سرمو آوردم بالا دیدم پسره روبرومه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😖😖😖😖

ینی آبروم رفت. من اصلا تو دانشگاه به هیچکسی رو نمیدادم. گند زدم ب حیثیتم با این کار. طرف فکر کرده بود من کشته مردشم. 

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲

همتون باخالید  

فقط کاش مندراوردی نباشه 

یبار یکی اینجا میگفت تو عقد بودم  رفتم به همسرم سربزنم دروباز کردم با بقیه سلام احوالپرسی کردم  بعد رفتم اتاق شوهرم دیدم خوابه منم باهاش رفتم زیر پتو و یه نیم ساعتی بوس و بغل و بازی با....اونحای همسر جان زیر پتو انجام دادم بعد سرشو برگردوند دزدم برادرشوهرمه 

ابنحا انقدر ریپلایش کردن اخرش اعتراف کرد مال خودش نیس تو تلگرام خونده 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...