اول باید گوشیت روت باشه بعد با برنامه هایی که تو گوگله راحت میشه هک کرد
تا بعد از کنکور خداحافظ👋👋موفق میشوم مهم نیست چقدر دیر چقدر طولانی فقط اینو میدونم یه روزی موفق میشوم.... (از کسانی که سعی کردن بگن من بدم ممنونم چون باعث میشن من بیشتر تلاش کنم😇)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول برنامه کینگ روتو نصب کن و بعد گوشیتو روت کن البته میتونی روت نکنی چون یکم از امنیتش کم میشه ولی از یه طرف راحتر میشه از برنامه های هک استفاده کرد
تا بعد از کنکور خداحافظ👋👋موفق میشوم مهم نیست چقدر دیر چقدر طولانی فقط اینو میدونم یه روزی موفق میشوم.... (از کسانی که سعی کردن بگن من بدم ممنونم چون باعث میشن من بیشتر تلاش کنم😇)
برنامه هک اسمش mSpy هست. برنامه ها دیگه هم هست مثل FlexiSPY
گوشی من روت هست ولی هک نکردم البته یکم بلدم
اها مرسی بعد با این برنامه ها راحت میشه حک کرد یا سخته؟؟
خواهش میکنم. نه کلا برنامه های هک سخته و به زبان انگلیسیه اگر به انگلیسی مسلط نیستی میتونی از مترجم استفاده کنی ولی اول با کینگ روت گوشیتو روت کن
خواهش میکنم. نه کلا برنامه های هک سخته و به زبان انگلیسیه اگر به انگلیسی مسلط نیستی میتونی از مترجم ...
برنامه ها رو میتونم از گوگل بگیری توی گوگل پلی برنامه اصلیش نیست ولی تو گوگل هست