2777
2789

چجوری پیج یکیو هک کنم؟!

البته ب غیراز اون راهی ک میگن شماره تلفن طرفو بزن کد بره رو گوشیش

کسی هس ک این کارو کرده باشه با برنامه یی چیزی. میشه هک کرد؟

ممنون میشم راهنماییم کنید🙏

اول باید گوشیت روت باشه بعد با برنامه هایی که تو گوگله راحت میشه هک‌ کرد

تا بعد از کنکور خداحافظ👋👋موفق میشوم مهم نیست چقدر دیر چقدر طولانی فقط اینو میدونم یه روزی موفق میشوم.... (از کسانی که سعی کردن بگن من بدم ممنونم چون باعث میشن من بیشتر تلاش کنم😇)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با راه دوستی وارد شو و پسوردشو بگیر😁 تاحالا اینجوری پسورد خیلیا رو گرفتم وبد بلایی سرشون اوردم😎😂 ...

نمیشه بابا دوس پسرمه😁

تا حالا کلی رمز امتحان کردم نشد ک نشد😶

نمیشه بابا دوس پسرمه😁 تا حالا کلی رمز امتحان کردم نشد ک نشد😶

من که همه دوس پسرام خودشون پسورد میدادن🤣

اصلا هیچی نمیگفتم خودشون نیدادن😂😂

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
چی باشه؟ میشه کاملتر راهنمایی کنی ❤

اول برنامه کینگ روتو نصب کن و بعد گوشیتو روت کن البته میتونی روت نکنی چون یکم از امنیتش کم میشه ولی از یه طرف راحتر میشه از برنامه های هک استفاده کرد

تا بعد از کنکور خداحافظ👋👋موفق میشوم مهم نیست چقدر دیر چقدر طولانی فقط اینو میدونم یه روزی موفق میشوم.... (از کسانی که سعی کردن بگن من بدم ممنونم چون باعث میشن من بیشتر تلاش کنم😇)
اسم اون برنامه هک چیه؟ شما تاحالا اینکارو کردین؟

برنامه هک اسمش mSpy هست. برنامه ها دیگه هم هست مثل FlexiSPY

گوشی‌ من روت هست ولی هک نکردم البته یکم بلدم

اها مرسی بعد با این برنامه ها راحت میشه حک کرد یا سخته؟؟

خواهش میکنم. نه کلا برنامه های هک سخته و به زبان انگلیسیه اگر به انگلیسی مسلط نیستی میتونی از مترجم استفاده کنی ولی اول با کینگ روت گوشیتو روت کن

خواهش میکنم. نه کلا برنامه های هک سخته و به زبان انگلیسیه اگر به انگلیسی مسلط نیستی میتونی از مترجم ...

برنامه ها رو‌ میتونم از گوگل بگیری توی گوگل پلی برنامه اصلیش نیست ولی تو گوگل هست

خواهش میکنم. نه کلا برنامه های هک سخته و به زبان انگلیسیه اگر به انگلیسی مسلط نیستی میتونی از مترجم ...

اره زبانم خوبه 

کینگ روتو نصب کردم ولی روت نمیشه گوشیم چرا😒