2777
2789
عنوان

اگه هیچوقت کرونا نیومده بود.....

244 بازدید | 24 پست

... الان داشتم کارتای عروسیمو پخش میکردم😢

آخه چرا نشد منم طعم اینارو بچشم

یه نفر اون سر دنیا خفاش خورد

اینور جشن عروسی من برگزار نشد!!!

بخاطر دلایل زیادی، نمی تونیم تا مدت نامعلومی صبر کنیم

۱۰ روز دیگه میریم سر زندگیمون

بدون هیچ جشن و مسافرتی

فقط خانواده هامون بهمون کادو میدن و ازشون خدافظی میکنیم و میریم

شاید بگید بعدا سالگرد بگیر

اما واقعیتش هر چیزی در زمان خودش قشنگ و لذت بخشه

وقتی چند ماه زندگی مشترک رو تجربه کردی، دیگه شور و شوقی واسه جشن گرفتن نمیمونه

.

.

.

یک عروس دل گرفته😔

خدایا لطفا کوچولوی تو دلیم رو برام حفظ کن🙏👼❤ کوچولوی تو دلیم تقریبا یک ماه زودتر اومد🥲 خدایا شکرت که این کوچولو رو برام حفظ کردی🙏👶❤

😞😞😞😞

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم یماهه عروسی کردم خودمانی ولی لباس عروس و اتلیه و ارایشگر رفتم بلطف خدا خیلیم خوش گذشت بری خونت کلا یادت میره بیخیال 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

الهی بمیررم برای دل گرفته ات بانووو اشکال نداره عسی ان تکرهو شیا و هو خیر لکم حالا تو از کجا میدونی خیر و‌مصلحتی در این امر نباشه به این فکر کن یه اتلیه ی باکلاس میری کلی عکسای قشنگ میگیری که برات یادگاری میمونه 

آفرین به تک تک کسایی که اینقدر شعور و وجدان دارن که از قشنگ ترین لحظات خودشون میگذرن برای سلامتی خودشون و بقیه عزیزانشون

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️