یع پستی رو دیدم خیلی ناراحتشدم.اینجاهم اکثرا پست نمیزارم.و فقط میخونم.اما با دیدن اون پست واقعا نتونستم.بعضیا میان ایتجا انقد راحت از چیزی ک نمیدونن حرف میزنن.یکیو دیدم ک نوشته بود با وجود دانشگاه های پیام نور.دکتری میگیرن وبی سواد میمونن.لازمه ب اون خانم بگم یکی از بهترین و سخت ترین دانشگاه ها،دانشگاهپیام نوره چون کتاب محور هست و اصلا استاد دخالتی توی طرح سوال نداره.سوالاش مثل کنکور سراسری هست.واستاد هرگز نمیتونه کتاب رو تموم کنه شاید نصف کتاب رو درس میدهو بقیه اش باید توسط خود دانشجو خونده بشه.استاد حتی در تصحیحکردن سوالات هم نقشی نداره و دستگاه تصحیح میکنه.و فقط میتونه رفع اشکال کنه.لطفا کسی از چیزی خبر نداره اظهار نظر نکنه....
تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من بااینکه پشیمونم ازاینکه رفتم پیام گور اونم فقط بخاطر رشته و شهر ولی باز قبول ندارم اینکه میگن بی سوادن و فلان...بدترین سختیارو ماها میکشیم اون آزاد و سراسریه ک کیلویی نمره میدن تازه اوناهم اگه دانشجو خودش آدم باسوادی باشه دنبال درس باشه نیازی نداره کیلویی نمره بگیره
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤