2777
2789
عنوان

ای بدم میاد 😕🤬

131 بازدید | 11 پست

ریپلای می‌کنی ، سه ساعت می‌نویسی ، تمام واکنش های طرف هم پیش‌بینی می‌کنی 🙄 

موقع ارسال زارت میزنه این مبحث قفل یا تعطیل شده 😝

لعنتی چرا قفل می کنید 😤

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@amo_zanjirbafff  ‍ 

مخلصیم⁦✋🏻⁩😎

منم مثل خودت ام ، تازه یه شیفت شب تا صبح هم دارم 😂😂😂

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
سوزش ترین لحظه همونجاست مخصوصا تو تاپیک با یکی دعوا کنی جواب دندان شکن بنویسی یهو بزنه تاپیک قفله

دقیقا  ببخشید من که میگم خاک تو سرت استارتر  حداقل قبلش بگو میخوام قفل کنم😏😏

آهای شما که داری امضامو میخونی 😎بله با شمام 😊برات آرزوی بهترینارو دارم 😉🌺
عه منم نوشتم زیاد😂😂تاپیک ملاک همسر؟؟

ای اره 😂

سوزش ترین لحظه همونجاست مخصوصا تو تاپیک با یکی دعوا کنی جواب دندان شکن بنویسی یهو بزنه تاپیک قفله

نه بدترین که وقتی که میای تو سایت ۳۰ تا ریپلای از تاپیک ترکیده داری😩