2777
2789

نریزین رو سر و کله من

ولی من فکر میکنم تیبا و ساینا تقریبا همون پراید هستن که یخورده بهتر و خوشگلش کردن😐

و شتاب و امنیت زیادی ندارن 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نریزین رو سر و کله من ولی من فکر میکنم تیبا و ساینا تقریبا همون پراید هستن که یخورده بهتر و خوشگلش ...

من اسمم نوشته بودم تو قرعه کشی اسمم در اومده خدا کنه که برامون خوب در بیاد حالا توقع آنچنانی هم ازش نداریم😅

من اسمم نوشته بودم تو قرعه کشی اسمم در اومده خدا کنه که برامون خوب در بیاد حالا توقع آنچنانی هم ازش ...

عزیزم ان شاء الله چرخش براتون بچرخه😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

سلام دوست عزیز ماشین ساینا s گرفتید

من اسمم تو قرعه کشی درومده ۱۴۲ میلیون قیمت ماشین فقط نمیدونم اتومات یا نه 

چون ۳۷ میلیون با ساینا معمولی قیمتش فرق داره 

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))