2777
2789
نسان جایزالخطاست . پس نمیشه خرده گرفت که چرا بعد از ازدواج بازم عاشق شدی. درسته؟؟؟

😕😕😕😕

انسان جایزالخطا هست ولی نخوایین تایید کنم چون جایزالخطاس پس باید ب خودش اجازه بده هرکاری بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطا اگر ارادی باشه که خطا نیست. 

اگه ارادی ک اینکارو کرده باشی ک اصلا بحثی توش نیس!!!!!!

الان دنبال چی شما؟

اینکه کارتو توجیه کنی ک حق داشتی؟!

یا مثلا دنبال راه حل ک زندگیتو درست کنی؟!

اگه ارادی ک اینکارو کرده باشی ک اصلا بحثی توش نیس!!!!!! الان دنبال چی شما؟ اینکه کارتو توجیه  ...

نه اینکه بخوام توجیه کنم خودمو . یا کارمو

خوب هر کسی قیاس میکنه اطرافیانش رو با هم

نه اینکه بخوام توجیه کنم خودمو . یا کارمو خوب هر کسی قیاس میکنه اطرافیانش رو با هم

میگن قبل اینکه ازدواج کنین چشاتونو چهارتا کنن و تا ته باز کنین بعدش ک ازدواج کردین ببندین..

قیاس ک اگه ادم بخواد کنه هیچکی نباید از همسر خودش راضی یاشه چون حتما یکی بهترش وجود داره!

پس این کار قیاس کلا اشتباس

نمیدونم چیکار کنم والا

ببین یه جمله‌‌یی هست ک فکنم بدرد حال الانت بخوره!

اینه ک اگه ب کسی متعهد هستی هیچوقت به خودت اجازه نده دنبال کامل بودن تو کس دیگه ای بگردی....