2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج دکتر بهزاد چاووشی رو ببین و سوالتو ازش دایرکت بپرس

البته ممکنه طول بکشه حواب بده

ولی یه بار اتفاقی خوندم راجب یه اقای ک گفته بود دکتر من زن و بچه دارم ولی ب یه همکار خانوم تو محل کارم توجه میکنم و فکرش زیاد میاد تو ذهنم و الان ترس برم داشته نکنه عاشقش شم و..

ک جوابش این بود اقا یه مدل وسواش داشتن و اصلا بحث عشق و عاشقی نبوده و طرف حساس شده..

میخوام بگم مدلای مختلفی وجود داره

حالا خودت باید پیگیر شی ببینی کجای کاری ک درستش کنی

کی هست که اینقدر گریه کردی. 

از مجردی درگیر بودم بعد ازدواجم بدتر شد ادمی نیستم خوشی بزنه زیر دلم از اقوام نزدیک

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
از مجردی درگیر بودم بعد ازدواجم بدتر شد ادمی نیستم خوشی بزنه زیر دلم از اقوام نزدیک

منم عشق قدیمیمه. اما تا این حد نیست که گریه کنم و اینها خیلی ناراحتم و از دوریش اذیت میشم. خودت نخ استی یا اون؟ 

منم عشق قدیمیمه. اما تا این حد نیست که گریه کنم و اینها خیلی ناراحتم و از دوریش اذیت میشم. خودت نخ ا ...

بیخبر ازاون یهویی ازدواج کردم و اون بعد عقد فهمید چون خوابگاه بود خانوادشم ازخدا خواسته بهش نگفتن

خودشون مقصرشدن

منم چون دوروزپیش دیدمش بهم ریختم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
پیج دکتر بهزاد چاووشی رو ببین و سوالتو ازش دایرکت بپرس البته ممکنه طول بکشه حواب بده ولی یه ب ...

ولی من اصلا به کسی توجه نمیکردم منظورم خانومهاست. و اون هم همینطور ولی نمیدونم چی شد که اینجوری شد