2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دادم درد نمیخوره

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊
چرا بدرد نخورد؟

چندتا مشکل داشت، یکی این که خیلی پررنگه( هر رنگی باشه تابلوعه یعنی، چه روشن چه تیره) و مصنوعی میکنه ابرو رو، یکی اینکه خودت بخای برا خودت بکشی سخته چون مداده رو نمیتونی رو به پایین بگیری، رو به بالا که میگیری جوهرش خوب نمیاد، هی رنگش کم و زیاد میشه، آخریشم این که زود خشک شد

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
واقعا راحته؟ من قبلا ماژیک ابرو داشتم نمیتونستم بکشم مالیده میشد😐پررنگ پررنگ بود

من سه چهار بار برای بقیه کشیدم خیلی طبیعی و خوب بود  خودم چون ابروهام نیاز به هاشور نداره امتحان نکردم

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
چندتا مشکل داشت، یکی این که خیلی پررنگه( هر رنگی باشه تابلوعه یعنی، چه روشن چه تیره) و مصنوعی میکنه ...

پس نمیخرم😁منم از همینش میترسیدم که پررنگ نباشه😪

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی
شمام نمیتونی بکشی؟

اره سخته 

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊
من سه چهار بار برای بقیه کشیدم خیلی طبیعی و خوب بود  خودم چون ابروهام نیاز به هاشور نداره امتحا ...

کسی رو ندارم برام بکشه خودمم میدونم گند میزنم😁

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی