2777
2789

یهفته از موعدپریودم گذشته قبلا وقتی پریود میشدم سبنهام دردمیگرفت یک هفته مونده بود ب پریود..این ماه این علایم نداشتم این ۵روزکمردردمبگیرم بعضی روزا خوب میشم بعددوباره شرومیشه کسی تاحالا اینجوربوده ..ممکنه باردارباشم؟تو اوایل بارداری عصبیم میشه ادم مث دوران پریودی؟چنروزهیچ اعصاب ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلتو به علائم خوش نکن .من تاالانم یهو عصبی میشم و باهمه دعوا دارم یهو یه ثانیه بعدش خوبم و میخندم .من که خداروشکر تاالان کمردرد نداشتم فقط دنبالچه م یه چند دفعه درد گرفت. سینه هامم بعد یکی دوماه شروع شد به حساس شدن

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  

البته علائم تو هرکسی متفاوته مثلا من اولین علامتم تنگی نفس بود بااینکه همه میگفتن مال ماهای آخربارداریه

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  

اسی ببخشید

میگما منم ۳ روز از موعدم گذشته اما هرچی فک میکنم درست جلوگیری کردم(بدون قرص)تخمدانهام تیر میکشن و گهگهاییم درد پریودی دارم،ممکنه یعنی؟

(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیا  تویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟
من بی بی چکارو زبادقبول ندارم اخه قبلا زدم مثبت شد درحالی ک من باردارنبودم الان میترسم بزنم بازمثبت ...

خوب باید ازمایش بذی نمیتونی بیخیال باشی که یا بارداری ایشالا یا خدایی نکرده مشکلی داری که پریودیت عقب میزنه

خوب باید ازمایش بذی نمیتونی بیخیال باشی که یا بارداری ایشالا یا خدایی نکرده مشکلی داری که پریودیت عق ...

موندم ببینم تا هفته دیگ میشم یان اونوخت میریم ازمایش اخه پریود ماه قبلم۳روزبودبعدلک بینی داشتم تا۴روز