2777
2789
همیشه دعامیکنم رسوابشه این کاراش ماروروانی کرده بودیه مدت نه آب داشتم نه خوراک  فقط امیدوارم ا ...

مطمئن باش میبینی خدا بی جواب نمیزاره زمین گرده.چن سالشه زن عموت

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نصیب نکنه!شبیه کی شدع اخه

نمیدونم والا... شوهرش خیلی بدجنسه پرش میکنه همیشه... خودشم همش پشت شوهرشه با اینکه میدونه ناحق میگه. از مادر جداییم. مادرم خیلی براش زحمت کشیده بزرگش کرد عروسش کرد براش جهیزیه درست کرد  ولی نمیدونم چرا از مامانم خوشش نمیاد. 

خیلی بده یه هرزه توخانواده باشه خیلی بده ماهممون ناراحتیم ازاین بابت چون ماخیلی خیلی خانواده پاکی هس ...

اره برا اینجور خانواده ها خیلی سخت میشه

طلسمو خدام نمیبخشه

دوس ندارم تهمت بزنم ولی حسم اینه خواهرشوهر ناتنیم که خیلی خیلی پیره به خاطر اینکه ارث شوهرمو نده اینکارو کرده  که دهنشو ببنده موفق هم بوده شوهرم اصلا نمیره ازشون شکایت کنه چند ساله ما روز خوش ندیدیم هیچ گردشی نرفتیم چندبار سقط بیمورد تصادف شوهرم دعواهای همیشگیمون حتی یادمه یبار موقع سقطم شوهرم خیلی راحت بهم نگاه میکرد انگار اتفاقی نیفتاده الانم یاد اون روزای اشغالی میفتم اشکم در میاد ولی من همیشه خواب میدیدم چنتا سگ میخواستن تیکه پارم کنن همیشه هفته ای یبار

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
کاش برادر شوهرت محل سگم بش نمیداد...اینو چون عموت خیلی دوس داره فک میکنه حالا چ تحفه ایه

برادرشوهرم میگم که سنش کمه ازاینورم مهمونی وپارتی باهم رفته بودن مشروب هی براش میبرده.دقیقاعموم اینواینجوری کردفکرکردازدماغ فیل افتاده ازاینورم اون مجرده حرفی درنمیادکه 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
دوس ندارم تهمت بزنم ولی حسم اینه خواهرشوهر ناتنیم که خیلی خیلی پیره به خاطر اینکه ارث شوهرمو نده این ...

خدا خودش جواب بده دیگه واقعا انصاف نیس بعضیا با این کارا زندگیارو میپاشونن

اره برا اینجور خانواده ها خیلی سخت میشه

مامانم وبقیه زنعموهام همیشه حجاب کامل وفلان همه مومن مذهبی ازاول نبایدواردخانوادمون میشد.عروس اوردن ودامادگرفتن خیلی مهمه چون توخانواده نقش دارن 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم