2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گربه سیاه و حیوانات مثل شیر و سگ چه تعبیری داره ؟اوناهم دشمن هستن؟

باور کن خبر ندارم از اونا...من دائم خواب مار می‌دیدم که تو خونه ام هست ...از اینکه هی خوابام تکراری بود و هرشب هرشب مار می‌دیدم خودم وحشت کرده بودم...

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
خبرا میرسه بعد من  خیلی زود ازدواج کرد بچه دار شدن همچنان من عذاب روان تولد یسالگی بچش تصادف کر ...

بهت خیانت کرده بود؟؟

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
خبرا میرسه بعد من  خیلی زود ازدواج کرد بچه دار شدن همچنان من عذاب روان تولد یسالگی بچش تصادف کر ...

وای چه هولناک

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
من سقط کردم شوهرم دوبار تصادف کرد اصلا روزگارمون سیاه شده بود که دوستش بزور بردش ولی دلم شکسته از رو ...

الاهی امین،بروازحقت دفاع کن،برویهدعدی زبونبندبراش بکن ولی اول بگوسحرشوباطل کنه ،تا دیگه کاریتان نداشته باشه،هرروز هم اسپندتوخونه دودکن،چهارقل،وایت الکرسی هم زیادبخون ،صبح ظهرودم غروباشباهم قبل از خواب بخون،ولی حتما خودت اون حرز امام جوادبنویس،براخونت،بزارسردرخونتون،یکمبنویس بزارتوکش مشورت بزارهمراهت باشه همیشه،یکمی بنویس بده همسرت همراهش باشه تو جیب لباس باسنجاق کوچک وصل کنه،تا گم نشه،،بهخداتوکل کن،ان شالله،مشکلتون،حل بشه

میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
من سقط کردم شوهرم دوبار تصادف کرد اصلا روزگارمون سیاه شده بود که دوستش بزور بردش ولی دلم شکسته از رو ...

طلسمو خدام نمیبخشه

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
عموت هفت طلاقش میکررررد

عموی نادونم میدونه زنش خرابه ولی چون عاشقشه طلاقش نمیده دنیاروریخته به پاش طلاماشین خونه بازم ازاینکارامیکنه.مغازه تره بارومیوه داره همش میرفته ازمغازه اش میوه میبرده ومشروب و...خدایی خیلی بدشدبرامن چون خامواده خیلی پاکی دارم 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم