2777
2789
برادرشوهرم میگم که سنش کمه ازاینورم مهمونی وپارتی باهم رفته بودن مشروب هی براش میبرده.دقیقاعموم اینو ...

اخه اونقدم کم نیس ۲۲

خب چرا عموتو دوس نداره جدا نمیشه عنتر

خدا سوسکش کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اونقدم کم نیس ۲۲ خب چرا عموتو دوس نداره جدا نمیشه عنتر خدا سوسکش کنه

جدانمیشه عموم بهش یبارم نگفته طلاقت میدم جونش به اون وصله حتی میگفت اگه ازمن طلاق بگیره من میمیرم عموم کلااعتمادبه نفسش کمه زنش خیلی خیلی زیاده انگارنه انگارباپولای این داره عشق وحال میکنه.پاآرزمونه طلاق بگیره اونوقت ماهم باافتخارمیگیم آره هرزه بودطلاقش دادیم متاسفانه این خبرانیست ...خدابایدجونشوبگیره آدم کثافتیه لنگه نداره

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
جدانمیشه عموم بهش یبارم نگفته طلاقت میدم جونش به اون وصله حتی میگفت اگه ازمن طلاق بگیره من میمیرم عم ...

از عموت تیپو قیافش بهتره ؟؟

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
دیقن منم اشتبا کردم  اخه از شخم زدن گذشته چ سود

بله و بالخره یجوری با خودمون حل کردیم و کنار گذاشتیم نتیجه ای بوده گرفتیم 

یاداوریش انگار دوباره اون کارو با ما کردن انگار تکرار شده و به این ترتیب یه نفر که یکبار در حقمون بدی کرده انگار پیوسته داره اذیتمون میکنه

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
خخخخ

من که تاحالا همچنین نخاله ای ندیده بودم

یه حرفایی زده ک ادم خجالت میکشه بگه

شدیییییدا حسوده

و تازه از ایناس ک هی دعا میکنه چون بخت خواهرشوهرمم بستع بود

گاهی حس میکنم منم دعا کرده

خدا خودش جواب بده دیگه واقعا انصاف نیس بعضیا با این کارا زندگیارو میپاشونن

اتفاقا یکماه پیش شوهرم یهو گوشیشو که بزای کارش خریده بود و گرون قیمت بود از دستش میفته میشکنه پنج قیمتش بود جالبیش اینه جوری شکست از یه فاصله کم برد درست کنه لاششو یه تومن ممیخریدن فرداشم تصادف کرد دیگه دوستش عاصی شده بود بزور بردش پیش دعانویس فامیلشون خودشم باور نمیکرد...دلم بزای خودش میسوزه بیشتر روزی بالای چهارده ساعت کار میکرد دریغ از پیشرفت مالی یا شغلی امیدوارم خدا به خودم و همسرم رزق و روزی بده روزای شاد بده بچه سالم بده همینکه زندگیم خوب باشه برای از حسادت مردن کسی که طلسممون کرده کافیه

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه