2777
2789
عموی نادونم میدونه زنش خرابه ولی چون عاشقشه طلاقش نمیده دنیاروریخته به پاش طلاماشین خونه بازم ازاینک ...

یعنی گفته بود ت دزدی

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن بلایی ک سر من اورد بدتر بود بچه بودم قدرت و زبون  دفاع نداشم خدام بود پوکوندش

خدا جواب دلتو داده دیگه اخه از ته دل برا کسی دعا کنی چه بد چه خوب میگیره من تجرشو داشتم

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
عموی نادونم میدونه زنش خرابه ولی چون عاشقشه طلاقش نمیده دنیاروریخته به پاش طلاماشین خونه بازم ازاینک ...

الهییی فقط عموت

خدا نگذره ازش

من ک خودم منتظرم اصن یه زن اشتبا پیام بده ب شوهرم...بیستا بچم داشته باشم ولش میکنم

عمرمو هدر بدم ب پاش ک چی

یعنی گفته بود ت دزدی

نه بابا باهاش رابطه داشته عوض رابطه از برادرشوهرم مشروب ومیوه واینامبرده خونش وضع مالیشون اینقدرخوبه هااافقط آبروی منوخواست ببره بااینکاراش تازه بایکی دیگه ام رابطه داشته برادرشوهرم فهمیده وبهش گفته میرم به شوهرت همچیومیگم اونم گفته نگوووفلان خیلی ظالمه خیلی 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
خدا جواب دلتو داده دیگه اخه از ته دل برا کسی دعا کنی چه بد چه خوب میگیره من تجرشو داشتم

یکماه کنار حرم امام رضا شبو روز نشسم زل به آقا 

که ببینه منو که نجاتم بده اونجا نفرین نکردم ولی شکسته بودم بدددددد

خب از قرار معلوم نگفته اخه گفتی میوه اینا میبرد فک کردم انداخته گردن تو

قبلااسم خانواه پدریم میومدسرمومیگرفتم بالاجلوخانواده شوهرم 

ولی الان باکدوم روسرموبگیرم بالاعموم اونجوربی غیرت زنشم که اینجوری آبروی منوبرد...

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
خبرا میرسه بعد من  خیلی زود ازدواج کرد بچه دار شدن همچنان من عذاب روان تولد یسالگی بچش تصادف کر ...

چقدر خدا دوستت داره...آه تو دامنشو گرفته اینجاست که به قدرت خدا بیشتر پی میبری و وجود خدا رو بیشتر حس می‌کنی...ولی من تمام اعتقاداتم زیر سوال رفته...

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....