2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام چون کارنمیکرد، معتاد شد ،اجازه داد خونوادش توزندگیش دخالت کنن ،مامانم مجبور شد طلاق بگیره....

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

متاسفانه یکی در حقم دعای بدکرده،رفته پیش دعانویس،خداازش نگذره،هیچ وقت حلال نمیکنم اونو،هرچندخداخوب میده دستشونم،جوابشونو میده،ولی این قدر بی حیاوخدانترین یک ذره،خودشون نمیگیرن،انگار هیچ ایمان بخداوحساب کتاب روز قیامت ندارن فقطواگذارش کردم حضرت عباس آنچنان بزنه تو دهنش، که فقطنابود بشه

میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

مادر وپدرم 

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی 
متاسفانه یکی در حقم دعای بدکرده،رفته پیش دعانویس،خداازش نگذره،هیچ وقت حلال نمیکنم اونو،هرچندخداخوب م ...

خب وقتی فهمیدی کیه اگه مطمئنی برو بهش بگو 

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

شوهرم

مثه یه دشمن خونگی

بعد اون همه عشقی که به هم دادیم

بهم خیانت کرد

باهاش زندگی میکنم فعلا

چهار سال از اون روز میگذره

نمیدونم هرزگیشو ول کرده یا نه 

بخاطر سه تا بچه هام زندگی میکنم باهاش

ولی هرگز نمیبخشمش

و اون دنیا حتی نمیخوام یه لحظه ببینمش

شوهرم مثه یه دشمن خونگی بعد اون همه عشقی که به هم دادیم بهم خیانت کرد باهاش زندگی میکنم فعلا چه ...

ادم خیانت کار از سگم کثیفتره

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

عاشق شدنم و احساسی بودنم 🤕🤕🤕🤕

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چقدربدکه بابات بهت ظلم کنه کسی که ازوجوداونی توبسپاربه خدا نفرین نکن هیچوقت خداحقتومیگیره

فقط دعا کنید برام

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸