torkgiiz مدیر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2355 عنوان بدترین ظلمو کی بهتون کرد ؟؟؟چی بود | مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 157 پست کی بدترین ظلمو کرد بهتون ؟؟؟چی بوده دوس داشین بگین میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗 1399/04/31 | 01:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدف۱۳۷۹ عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 164 منم کاری نکرده بودم ...ولی همش تو خونه ام خواب مار میدیدم ...فک میکردم خواهرای شوهرم هستن نگو خود ش ... بهت خیانت کرد؟
niniنینی عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 4126 شت...زن عمو دیگع چرا عهههههه شت خیلی خوب بود قشنگ بلند خندیدم شوهرم با چوب از اتاق انداختم بیرون تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
dreammmmmmmmmmmm عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6685 شت...زن عمو دیگع چرا ازماربرام بدتربودمیرفت مغازه برادرشوهرم باهاش دوست شده بود نگو....بوده آبروی منوبردپیش خانواده شوهرم برادرشوهرمم سنی نداره ۲۲سالشه نفس من زندگی من پسرای قشنگم
پریمهرر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2014 عزیزم گربه سیاه و حیوانات مثل شیر و سگ چه تعبیری داره ؟اوناهم دشمن هستن؟ باور کن خبر ندارم از اونا...من دائم خواب مار میدیدم که تو خونه ام هست ...از اینکه هی خوابام تکراری بود و هرشب هرشب مار میدیدم خودم وحشت کرده بودم... من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
tangled عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 306 عهههههه شت خیلی خوب بود قشنگ بلند خندیدم شوهرم با چوب از اتاق انداختم بیرون 😂😂
torkgiiz مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2355 😂😂 خخخخ میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
tangled عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 306 ازماربرام بدتربودمیرفت مغازه برادرشوهرم باهاش دوست شده بود نگو....بوده آبروی منوبردپیش خانواده شوهرم ... عموت هفت طلاقش میکررررد
پریمهرر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2014 خبرا میرسه بعد من خیلی زود ازدواج کرد بچه دار شدن همچنان من عذاب روان تولد یسالگی بچش تصادف کر ... بهت خیانت کرده بود؟؟ من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
torkgiiz مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2355 خبرا میرسه بعد من خیلی زود ازدواج کرد بچه دار شدن همچنان من عذاب روان تولد یسالگی بچش تصادف کر ... وای چه هولناک میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
نیلو۷۰۷۰ عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 797 من سقط کردم شوهرم دوبار تصادف کرد اصلا روزگارمون سیاه شده بود که دوستش بزور بردش ولی دلم شکسته از رو ... الاهی امین،بروازحقت دفاع کن،برویهدعدی زبونبندبراش بکن ولی اول بگوسحرشوباطل کنه ،تا دیگه کاریتان نداشته باشه،هرروز هم اسپندتوخونه دودکن،چهارقل،وایت الکرسی هم زیادبخون ،صبح ظهرودم غروباشباهم قبل از خواب بخون،ولی حتما خودت اون حرز امام جوادبنویس،براخونت،بزارسردرخونتون،یکمبنویس بزارتوکش مشورت بزارهمراهت باشه همیشه،یکمی بنویس بده همسرت همراهش باشه تو جیب لباس باسنجاق کوچک وصل کنه،تا گم نشه،،بهخداتوکل کن،ان شالله،مشکلتون،حل بشه میشه یه صلوات برابراورده شدن ارزوم بفرستین؟؟🥺😐❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
torkgiiz مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 2355 من سقط کردم شوهرم دوبار تصادف کرد اصلا روزگارمون سیاه شده بود که دوستش بزور بردش ولی دلم شکسته از رو ... طلسمو خدام نمیبخشه میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
پریمهرر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 2014 بهت خیانت کرد؟ اره😢😢😢 من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
dreammmmmmmmmmmm عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6685 عموت هفت طلاقش میکررررد عموی نادونم میدونه زنش خرابه ولی چون عاشقشه طلاقش نمیده دنیاروریخته به پاش طلاماشین خونه بازم ازاینکارامیکنه.مغازه تره بارومیوه داره همش میرفته ازمغازه اش میوه میبرده ومشروب و...خدایی خیلی بدشدبرامن چون خامواده خیلی پاکی دارم نفس من زندگی من پسرای قشنگم