2777
2789
ببین بستگی داره چی برات مهم باشه  کمیت یا کیفیت 😂 من اگه بودم ۱۰ تایی رو بر میداشتم  و ...

ممنونم قشنگم منم البته 10 تایی برداشتم :)

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده تایی خوشگل تره گلی بعدا ایشالا پول میاد دستت تکمیل میکنی بعدم سعی کن با توجه به ظروفت مهمانی بدی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
اولی قشنگتره  هر وقت تونستی ۸تا دیگه بخر

چشم ممنونم .. دیگه کم کم نظرم این داره میشه که با پیشنهاداتون  اولیه رو نگه دارم و بعدا اضافه ش کنم :)

ده تایی خوشگل تره گلی بعدا ایشالا پول میاد دستت تکمیل میکنی بعدم سعی کن با توجه به ظروفت مهمانی بدی& ...

ممنونم مهربونممممم .. چشم دستتون طلا :*

ده تاییه قشنگتره ولی شاید کم باشه. ۱۸ تاییه هم قشنگه اگه فکر میکنی ممکنه همزمان بالای ده تا مهمون بر ...

عزیزدلم ممنونتم که انقدر با حوصله و محبت جوابمو دادی .. فک نکنم کلا نایاب شه این ست .. حالا فردا اگه شد 2 تا دیگه م میگیرمو میزارم روش ..ممنونم ازینکه راهنماییم کردی :*

خوب میگی اون ۱۸ تایی ها سبک تره امکان داره خراب بشه یا بشکنه نمیدونم خودت ببین  کدوم برات بهتره

درسته عزیزم .. ممنونم که گفتی بم .. اصلا به این قسمتش دقت نکرده بودم ..

خوب میگی اون ۱۸ تایی ها سبک تره امکان داره خراب بشه یا بشکنه نمیدونم خودت ببین  کدوم برات بهتره

عزیزدلم خیلی حرقت به دردم خورد .. امروز 10 تا مو کردم 12 تا :)خوشحالم به جرفتون گوش کردم :*