2777
2789

سلام بچه ها .. 

اول اینکه تو این اوضاع که ادم باید برای خرید جهیزیه دلش شاد باشه، خیلی حالم بده و ناراحتم ، پس ترو خدا خواهش میکنم دعوام نکنین و حرفای منفی بم نزنین که تو این گرونی چه کردمو چه نکردم .. 

دومم اینکه کمک :)

نازنین هام .. من به جای سرویس کریستال کلا همه ی میوه خوری و شکلات و شیرینی خوری هامو قندون و دیس و اینامو مسی خریدم .. 

امروز اجیل خوری هامو هم خریدم .. البته 10 تایی شو گرفتم .. 

سرویس 10 تایش اینه که خریدم

حالا سوالم اینه که من میتونم اینو با یه سرویس 18 تایی سبک تر و کوچک تر (دقیقا با همین قیمت که سرویس بالایی رو خریدم) تعویض کنم .. ینی به جای 10 تای بالایی ، 18 تا ازین پایینی بگیرم و پول اضافه م ندم .. دو تاشونم با بقیه ی چیزام ست میشن البته بالاییه یکم بیشتر .. از طرفی ام ، چینی هامو استکان هامو هم چی رو 18 نفره خریدم و ازونام هستم که دوست دارم همش مهمونی بدمو همه رو دعوت کنم .. پیشنهادتون چیه ؟ همینی که 10 تا گرفتم خوبه یا همونو بکنم 18 تاییه سبک تر ؟

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من ۱۰ تاییه قشنگتره  مبارکه عزیزم انشالله با دل خوش استفادشون کنی

ممنونم نازنینم .. فقط 10 تا کم نیست ؟ اخه باهمون قیمت میتونم 18 تاشو بخرم ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
ممنونم نازنینم .. فقط 10 تا کم نیست ؟ اخه باهمون قیمت میتونم 18 تاشو بخرم ..

ببین بستگی داره چی برات مهم باشه 

کمیت یا کیفیت 😂

من اگه بودم ۱۰ تایی رو بر میداشتم  و بعد عروسیم یه مدت که گذست پولمو جمع میکردم و یه ۶ تا دیگه بهش اضافه میکردم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم